reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Kinga do jutra wytrzymasz
wink2.gif
jutro powiem o co chodziło...
co do smykolandii to.. o której idziesz? Ja byłam w czwartek... ale chętnie bym jeszcze poszła, tylko nie wiem czy jutro dam radę. no i u mnie wygląda to tak że bawię się z małą
biggrin.gif
ale jestem ZA spotkaniem większej grupy dziewczyn w SMykolandii własnie....co WY na to?
no ja bede szła pewnie koło 10 żeby tam być najprędzej o tej 10 już. Jak byś dała radę to pisz do mnie na prv to się zgadamy dokładnie! jak Ty bawisz się z małą to fajnie:) ja bede obserwować. Fiol już samodzielny wszędzie sam wejdzie ;)

marta28 a jak u ciebie? byliście w ndz nad morzem? :)

reklama
a tam nie jest czynne od 11 hę? niestety do południa mi nie pasuje na pewno... ale może jak CI będzie pasować i jesteś taka aktywna to kiedy indziej się uda:))

U nas już relaks przy piwku. Chociaż męża wysłałam do opłacenia rachunków :) Ja może i bym się wybrała do smykolandii, ale u nas popołudnie wchodzi w grę.
Bietka ja z Mają też szaleje, Jakubek sam się bawi :)

Uuu mąż właśnie płaci mój rachunek za telefon... !!!

a tam nie jest czynne od 11 hę? niestety do południa mi nie pasuje na pewno... ale może jak CI będzie pasować i jesteś taka aktywna to kiedy indziej się uda:))
jest od 10-19.
w niedziele tylko od 11.
To jak Ci nie pasuje to wybierzcie się razem z Martą.
Ja popołudnie mam już zaplanowane więc wybaczcie..

Byłam chwilę na boisku pobiegać.. :) miło teraz bo nie jest tak parno.

rozumiem cię :)
to już niedługo... i na jak długo? do Olsztyna?

Pogoda się spaskudziła i nic nie można zrobić :\

Tak niedlugo i juz sie stresuje lotem ale u mnie tak zawsze....
30 lipca wracamy niestety ale dobre i troche w sumie to az tak nie odpoczniemy zbytnio bo jak zawsze ganianie i zalatwianie papierkowych spraw dowod dla Lenki chcemy zalatwic mimo tego ze ma paszport irlandzki na 3 lata,z Natalia koniecznie musimy jechac do dentysty do Mragowa,chcemy ochrzcic Lenke wiec jest troche latania.W sobote jedziemy troche sie odstresowac bedziemy sie bawic na weselu troche droga mnie przeraza bo ponad 400km w jedna strone.
Wiesz my spoza Olsztyna 40 km nie wiem czy czytalas ....

rozumiem cię :)
to już niedługo... i na jak długo? do Olsztyna?

Pogoda się spaskudziła i nic nie można zrobić :\

Tak niedlugo i juz sie stresuje lotem ale u mnie tak zawsze....
30 lipca wracamy niestety ale dobre i troche w sumie to az tak nie odpoczniemy zbytnio bo jak zawsze ganianie i zalatwianie papierkowych spraw dowod dla Lenki chcemy zalatwic mimo tego ze ma paszport irlandzki na 3 lata,z Natalia koniecznie musimy jechac do dentysty do Mragowa,chcemy ochrzcic Lenke wiec jest troche latania.W sobote jedziemy troche sie odstresowac bedziemy sie bawic na weselu troche droga mnie przeraza bo ponad 400km w jedna strone.
Wiesz my spoza Olsztyna 40 km nie wiem czy czytalas ....

Mam nadzieje ze pogoda nam dopisze i sie troche wygrzejemy na slonku bo deszczu tutaj to mamy pod dostatkiem

Aniaa to troszkę jednak odpoczniesz:) i na weselisko jedziecie! ekstra! :)
dacie rade na pewno. nie ma wyjscia ;)
nie doczytałam że Ty spoza Olsztyna jesteś... tyle co widzę w opisie twoim. :]

Bietka coś mi zły nr gg podałaś chyba bo nie wyszukuje mi. 23838464 to mój nr. Rzadko bywam ale czasami można mnie złapać ;)

Aniaaa u nas pogoda też nieciekawa na razie:/

No ja do smykolandii to chyba na spokojnie dopiero w sierpniu dam radę;) i jeszcze to nie jest pewne, bo u mnie nic nie wiadomo.
Dziewczyny ja nie napisze tej pracy;((((
załamka <rozpacz>

reklama
Bietka prosze Cie....ja chce slonko !!!!

Kinga tez sie ciesze ze jedziemy na weselicho kiecka kupiona,i jeszcze mam dwie w szafie takze mam do wyboru do koloru
W zeszlym roku bylismy w Slupsku na weselu u znajomych tez kawalek drogi 5 godzin jechalismy takze damy rade :)oby

Ostatnia edycja:
Do góry