reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
u nas dzis dzien jak co dzien...bylysmy na cwiczeniach, jeszcze jutro jedziemy na taki intensywny dzien, pozniej przerwa, moze wyjedziemy sobie gdzies z Ola, obu nam sie nalezy odpoczynek:)
kurcze Olka mi nie spi wdzien ostatnio ale widze ze pare razy w ciagu dnia chcialaby sie zdrzemnac, marudna jest wtedy na maksa ale skubaniec moj maly nie zasnie....poryczy, poryczy i wraca jej humor...a ja wtedy cisnienie na maksa mam...
Powodzenia Marta. dobrze że teraz przerwę będziecie miały. odpoczynek bardzo Wam się przyda :)
buziaki dziewczynki

Miłego dnia dziewczyny!!!!!

ja dziś mam badanie kontrolne. Makuch jak zobaczy co przegapił to mu szczęka opadnie ;)

Witajcie w ten słoneczny dzień :D
Ja ostatnio jestem pod wrażeniem moich maluchów!!
Dzisiaj Maja wstała o 6:30 dostała niekapek <z mlekiem!! i wypiła chociaż ostatnio nie ruszała mleka, ale może na zęby> i zasnęła!! Jakub wstał o 8:00 A Maja o 8:40!!
I teraz pięknie się w pokoju bawią :D

Ja zaraz muszę się też ruszyć i wziąć się za obiadek... Mąż <chociaż ma urlop jest w pracy> ma być po 12 więc popołudnie sobie spędzimy wspólnie :)

Która ma chęci na kawusię?!?!

Witajcie:)

marta03 kawki to Ja chętnie poproszę:)
...ale małą wysypało,biedulka,niech szybko wraca do zdrowia.

necia a Ty wyspana?nocny marek z Ciebie:)

marta28 powodzenia na wyjeździe:)

U mnie wspaniale,wszystko układa się pomyślnie,jestem już prawie jedną nogą na urlopie:)Nie wiem czy uda mi się zaglądać w czasie urlopu na bb także gdyby mnie nie było wybaczcie...oznacza to że się urlopuję:)

marta03 mam prośbę napiszesz mi adres tego gabinetu kosmetycznego Twojej koleżanki,pójdę tam skorzystać z usług:)

...a i mam pyt.do dziewcząt gdzie w Iławie mogę kupić dobre złoto lub srebro tzn.jaki jubiler polecacie?
Dokładnie interesują mnie kolczyki najlepiej z kamyczkiem i wisiorek do kompletu.
Chcę kupić prezent dla mamy a nie chcę przywozić tego z Anglii.
To pilne więc proszę o pomoc:)

3majcie się dziewczyny,życzę dużo słońca !
Pozdrawiam

Agnieszka na szczęście wysypka po trzydniówce nie swędzi więc tylko sobie jest... Zniknęła już z czółka, plecków i brzuszka, zostały jeszcze poliki, szyjka, rączki i nóżki ;)
Co do gabinetu to zaraz jak mi mała da to zeskanuję ci ulotkę, a gabinet znajduje się na Kopernika 4c < w tym nowym bloku przy torach, gdzie ja kiedyś mieszkałam > :)
Co do biżuterii...ja polecam Apart w Galerii... Sama tam kupuję teraz na roczek Mai kolczyczki... :) Cudne są :)

A kawusia podana możesz siadać i pić ;)

Agnieszka na szczęście wysypka po trzydniówce nie swędzi więc tylko sobie jest... Zniknęła już z czółka, plecków i brzuszka, zostały jeszcze poliki, szyjka, rączki i nóżki ;)
Co do gabinetu to zaraz jak mi mała da to zeskanuję ci ulotkę, a gabinet znajduje się na Kopernika 4c < w tym nowym bloku przy torach, gdzie ja kiedyś mieszkałam > :)
Co do biżuterii...ja polecam Apart w Galerii... Sama tam kupuję teraz na roczek Mai kolczyczki... :) Cudne są :)

A kawusia podana możesz siadać i pić ;)

Tylko nie chciało mi już się przekręcać ;) wystarczy na powiększeniu przekręcić ;)

Marta03 dziękuje Ci za odp.;-)
Jesteś wielka :-D;-)

co do wysypki,niech szybko sobie pójdzie,dobrze że nie swędzi,jeszcze raz zdrówka dla Majeczki:)

P.s dzięki za kawkę! :)

3majcie się!

reklama
Necia a ty długo wczoraj rozkoszowałaś się błogą ciszą ;)
A właśnie miałam pisać, niedługo macie imprezę urodzinową Pawełka :)

Ja sobie zaplanowałam popołudnie :) Mąż ma parę spraw do załatwienia, więc ja biorę maluchy i jedziemy do sąsiedniego miasteczka do kuzynki w odwiedziny. Ma córcię miesiąc młodszą od Jakubka więc dzieci się pobawią razem :)
Mięsko już mi dochodzi, niedługo wstawię kaszę i marchewkę z groszkiem... i obiadek będzie gotowy :)

Do góry