reklama
K
Kinga85
Gość
Powodzenia Marta. dobrze że teraz przerwę będziecie miały. odpoczynek bardzo Wam się przydau nas dzis dzien jak co dzien...bylysmy na cwiczeniach, jeszcze jutro jedziemy na taki intensywny dzien, pozniej przerwa, moze wyjedziemy sobie gdzies z Ola, obu nam sie nalezy odpoczynek
kurcze Olka mi nie spi wdzien ostatnio ale widze ze pare razy w ciagu dnia chcialaby sie zdrzemnac, marudna jest wtedy na maksa ale skubaniec moj maly nie zasnie....poryczy, poryczy i wraca jej humor...a ja wtedy cisnienie na maksa mam...
buziaki dziewczynki
Miłego dnia dziewczyny!!!!!
ja dziś mam badanie kontrolne. Makuch jak zobaczy co przegapił to mu szczęka opadnie
Witajcie w ten słoneczny dzień
Ja ostatnio jestem pod wrażeniem moich maluchów!!
Dzisiaj Maja wstała o 6:30 dostała niekapek <z mlekiem!! i wypiła chociaż ostatnio nie ruszała mleka, ale może na zęby> i zasnęła!! Jakub wstał o 8:00 A Maja o 8:40!!
I teraz pięknie się w pokoju bawią
Ja zaraz muszę się też ruszyć i wziąć się za obiadek... Mąż <chociaż ma urlop jest w pracy> ma być po 12 więc popołudnie sobie spędzimy wspólnie
Która ma chęci na kawusię?!?!
Ja ostatnio jestem pod wrażeniem moich maluchów!!
Dzisiaj Maja wstała o 6:30 dostała niekapek <z mlekiem!! i wypiła chociaż ostatnio nie ruszała mleka, ale może na zęby> i zasnęła!! Jakub wstał o 8:00 A Maja o 8:40!!
I teraz pięknie się w pokoju bawią
Ja zaraz muszę się też ruszyć i wziąć się za obiadek... Mąż <chociaż ma urlop jest w pracy> ma być po 12 więc popołudnie sobie spędzimy wspólnie
Która ma chęci na kawusię?!?!
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Witajcie
marta03 kawki to Ja chętnie poproszę
...ale małą wysypało,biedulka,niech szybko wraca do zdrowia.
necia a Ty wyspana?nocny marek z Ciebie
marta28 powodzenia na wyjeździe
U mnie wspaniale,wszystko układa się pomyślnie,jestem już prawie jedną nogą na urlopieNie wiem czy uda mi się zaglądać w czasie urlopu na bb także gdyby mnie nie było wybaczcie...oznacza to że się urlopuję
marta03 mam prośbę napiszesz mi adres tego gabinetu kosmetycznego Twojej koleżanki,pójdę tam skorzystać z usług
...a i mam pyt.do dziewcząt gdzie w Iławie mogę kupić dobre złoto lub srebro tzn.jaki jubiler polecacie?
Dokładnie interesują mnie kolczyki najlepiej z kamyczkiem i wisiorek do kompletu.
Chcę kupić prezent dla mamy a nie chcę przywozić tego z Anglii.
To pilne więc proszę o pomoc
3majcie się dziewczyny,życzę dużo słońca !
Pozdrawiam
marta03 kawki to Ja chętnie poproszę
...ale małą wysypało,biedulka,niech szybko wraca do zdrowia.
necia a Ty wyspana?nocny marek z Ciebie
marta28 powodzenia na wyjeździe
U mnie wspaniale,wszystko układa się pomyślnie,jestem już prawie jedną nogą na urlopieNie wiem czy uda mi się zaglądać w czasie urlopu na bb także gdyby mnie nie było wybaczcie...oznacza to że się urlopuję
marta03 mam prośbę napiszesz mi adres tego gabinetu kosmetycznego Twojej koleżanki,pójdę tam skorzystać z usług
...a i mam pyt.do dziewcząt gdzie w Iławie mogę kupić dobre złoto lub srebro tzn.jaki jubiler polecacie?
Dokładnie interesują mnie kolczyki najlepiej z kamyczkiem i wisiorek do kompletu.
Chcę kupić prezent dla mamy a nie chcę przywozić tego z Anglii.
To pilne więc proszę o pomoc
3majcie się dziewczyny,życzę dużo słońca !
Pozdrawiam
Agnieszka na szczęście wysypka po trzydniówce nie swędzi więc tylko sobie jest... Zniknęła już z czółka, plecków i brzuszka, zostały jeszcze poliki, szyjka, rączki i nóżki
Co do gabinetu to zaraz jak mi mała da to zeskanuję ci ulotkę, a gabinet znajduje się na Kopernika 4c < w tym nowym bloku przy torach, gdzie ja kiedyś mieszkałam >
Co do biżuterii...ja polecam Apart w Galerii... Sama tam kupuję teraz na roczek Mai kolczyczki... Cudne są
A kawusia podana możesz siadać i pić
Co do gabinetu to zaraz jak mi mała da to zeskanuję ci ulotkę, a gabinet znajduje się na Kopernika 4c < w tym nowym bloku przy torach, gdzie ja kiedyś mieszkałam >
Co do biżuterii...ja polecam Apart w Galerii... Sama tam kupuję teraz na roczek Mai kolczyczki... Cudne są
agnieszka.kk
Agnieszka na szczęście wysypka po trzydniówce nie swędzi więc tylko sobie jest... Zniknęła już z czółka, plecków i brzuszka, zostały jeszcze poliki, szyjka, rączki i nóżki
Marta03 dziękuje Ci za odp.;-)
Jesteś wielka ;-)
co do wysypki,niech szybko sobie pójdzie,dobrze że nie swędzi,jeszcze raz zdrówka dla Majeczki
P.s dzięki za kawkę!
3majcie się!
agnieszka.kk
Agnieszka no to miłego i udanego urlopowania Ci życzę ))))))))
Necia dziękuje bardzo :-)
Pozdrawiam Cię serdecznie!
reklama
Necia a ty długo wczoraj rozkoszowałaś się błogą ciszą
A właśnie miałam pisać, niedługo macie imprezę urodzinową Pawełka
Ja sobie zaplanowałam popołudnie Mąż ma parę spraw do załatwienia, więc ja biorę maluchy i jedziemy do sąsiedniego miasteczka do kuzynki w odwiedziny. Ma córcię miesiąc młodszą od Jakubka więc dzieci się pobawią razem
Mięsko już mi dochodzi, niedługo wstawię kaszę i marchewkę z groszkiem... i obiadek będzie gotowy
A właśnie miałam pisać, niedługo macie imprezę urodzinową Pawełka
Ja sobie zaplanowałam popołudnie Mąż ma parę spraw do załatwienia, więc ja biorę maluchy i jedziemy do sąsiedniego miasteczka do kuzynki w odwiedziny. Ma córcię miesiąc młodszą od Jakubka więc dzieci się pobawią razem
Mięsko już mi dochodzi, niedługo wstawię kaszę i marchewkę z groszkiem... i obiadek będzie gotowy