reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Bietka jeszcze nic nie wiem ;)
A Mai wreszcie jakoś do przodu z tymi zębami...
No i jeszcze raz dziękuję za przypilnowanie Jakubcia na placu :)
Jeszcze później mówił, że idzie do Marylki w odwiedzinki a przy okazji po wiaderko :D

Martus rzeczywiscie Majenke wysypalo. ale super ze te zabki sie przebily wreszcie, meczyla sie tylko Slicznotka.l

u nas dzis dzien jak co dzien...bylysmy na cwiczeniach, jeszcze jutro jedziemy na taki intensywny dzien, pozniej przerwa, moze wyjedziemy sobie gdzies z Ola, obu nam sie nalezy odpoczynek:)
kurcze Olka mi nie spi wdzien ostatnio ale widze ze pare razy w ciagu dnia chcialaby sie zdrzemnac, marudna jest wtedy na maksa ale skubaniec moj maly nie zasnie....poryczy, poryczy i wraca jej humor...a ja wtedy cisnienie na maksa mam...

mala juz spi wiec dolaczam do niej, bo rano znowu wyjazd..

Dobrej nocki:)

hehe Marta03 spoko nie ma za co... my byliśmy na działce już do wieczorka, także niestety.
Marta28 wiem coś o ciśnieniu z usypiania dziecka;) i szczerze współczuję..

hehe Necia idź spać, jak nie masz nic do roboty;)
ja pisze pracę. już długi okres czasu chodzę spać 24 a wstaję ok. 6. a wczoraj się położyłam o 9 haha. i o 2 juz byłam trzeźwa i rześka i gotowa do działania:) i stwierdziłam że nigdy więcej;D

Marta czy u Was też nie ma ciepłej wody?

Martuś środę rezerwujemy ;)
Bietka a właśnie Jakub chyba was widział jak szliście i wtedy pomysł z odwiedzeniem Marylki mu wpadł do głowy :)
Necia nie ma jak to wieczorny odpoczynek ;)

Ja zmykam pomału do męża... Bo jeszcze zapomni jak to jest gdy żona obok w łóżku leży :D

reklama
Bietka ja też jestem z tych późno chodzących spać ;)
Kochana...nie czytasz ogłoszeń ;) Coś tam w kotłowni robią jakiś przegląd czy coś i nie ma ciepłej wody do 2 lipca!! Tak jak co roku... Chociaż poprzednie lata chyba na 3-4 dzień puścili więc teraz też może szybciej będzie... Mam taką nadzieję!

Do góry