reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

witamy sie i my!

na 11 idziemy do lekarza bo Oli od tygodnia nie chca zejsc krostki z plecow...najpierw byly potowki, nieduzo, pozniej dostala na to uczulenia no kosmetyki JJ a sprobowalam od razu plynu do kapania i mleczka :( porobily sie jej od tego az wybroczyny...skapnelam sie ze to uczulenie bo ja w ciazy tez mialam uczulenie na JJ i nie bylam pewna (nie pamietalam juz:( ) czy Olka nie miala kiedys krostek po oliwce lawendowej JJ i od razu smarowalam Bepanthenem, troche kala przemylam, krostki mniejsze i bledsze ale dalej sa.,.. pojde niech to zobaczy babka i cos nam na to da. dobrze ze sie chociaz nie drapie... najgorsze ze nie ma naszej pani dr, jakas inna nas przyjmie i cala historie Olki bede musiala od poczatku walkowac...chcialam jeszcze cos na wymioty a najlepiej Debridat, nasza dr podejrzewam by nam dala a tak to nie wiem...

a jutro o 16 jedziemy do Koszalina do znajomych...5godzin w pociagu...ciekawe jak Olka to zniesie... w sumie to ciekawe jak zniosa to moje nerwy...
mam nadzieje ze prognozy sie nie sprawdza i bedziemy mogly troche nad morzem posiedziec:)
]

uciekam bo Ola pilota dorwala i mi z kanalami cuduje..

milego dnia mamuski!

reklama
Witam,
Jestem Kasia mam 15 miesięcznego synka i mieszkam w Olsztynie, Necia mi pokazała wasze forum i chciałbym z wami popisać jeśli nie macie nic przeciwko :)
Pozdrawiam

witam nową Kasie:) fajnie! ja nie mam nic przeciwko pisz śmiało.. mnie i tak tu mało jest ale czasami zaglądam:)

marta28 to jutro wyjazd sie wam szykuje, udanego pobytu! :)

my po obiedzie. Smyk w przedszkolu. dziś byłam na wiekszych zakupach ciuszkowych. szafy uzupełnione;)
Mamy dziś gości ze Szwacji, moja ciotka przyjechała wpadną na kawkę.
W weekend szykuje nam się wyjazd i bardzo bym chciała aby się udało. Narazie nic nie mowie heh

Pozdr!

Witajcie Mamusie:)
Kasiu witaj:) fajnie że dołączyłaś tutaj :)))
Martuś jak przyjdziesz od lekarza to daj znać co z Olcią ! A co do Twojego wyjazdu to podziwiam :) i trzymam kciuki by Olcia dobrze zniosła te 5 godzin a Twoje nerwy na pewno to wytrzymają bo silna z Ciebie kobietka :)))
Aguśka to fajnie że wyjazd do Płocka udany no i ciocią zostałaś :) gratulacje :)
Kinga zazdroszczę tych uzupełnionych szaf :tak:
Pozdrawiam wszystkie mamusie :))

młoda witaj:-)
dzięki dziewczyny naprawde było fajnie aż mi sie nie chciało wracać
Ale dziś jest gorąco z Bartkiem wyjdę dopiero po 16 bo jak dla niego to jest za ciepło

Necia my juz po lekarzu, niby z tymi krostkami nie ma tragedii ale jakiś krem nam pani dr przepisala. oczywiście musiala mnie tez zdenerwowac ale ja juz chyba taka cieta jestem na biale fartuchy.

A Co do podrozy to boje sie jej... na szczęście pociagiem jedziemy tylko w jedna strone, wykupilad tez dodatkowo miejscowke dla Oli wiec trzymajcie kciuki.

Ciekawe jak tam Marta w pracy....

reklama
Kasia witaj:) masz synka równo miesiąc młodszego od mojej Marylci...:)
Marta28 5 godzin to długo jak na podróż takego dZIecka, ale jak my jechałyśmy 3 godzinki to zniosła bezproblemowo:) a za to samochodem jest porażka nawet 0,5 godz. z nią. Także może być dobrze:) dacie radę..

Kinga a gdzie się obkupiłaś? bo ja coś w Iławie nie umiem za bradzo:/ teraz chce strój sobie kupić, nie wiem za bardzo gdzie...

Moje dziecko to dzikusek ech. boi sie wody. kupiłam w bedronce basenik śr. 1,5 m, za 19,90;) postawiłam jej na balkon, nalałam wody i dwie godziny zajęło mi oswojenie jej na tyle, żeby weszła do niego. oczywiście do mnie na kolana ech...

Do góry