reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Bietka kochana praca od jutra!! Od 8 rano
icon_smile.gif

Ale praca fajna biurowa od pon do pt w godz od 8-16
icon_smile.gif

Necia a ty długo wczoraj rozkoszowałaś się błogą ciszą ;)
A właśnie miałam pisać, niedługo macie imprezę urodzinową Pawełka :)

Marta ja co wieczór tak się delektuję ciszą :) z reguły do 1 a czasem dłużej :)
Pawełek 10 lipca ma urodzinki także to już niedługo :) trzeba będzie zacząć intensywnie myśleć nad imprezką :)

Bietka już pisałyśmy, gdzie indziej ;)
Necia a no trza...
Muszę tylko mężowi dzisiaj pomiary skończyć pisać i możemy pić...oby tylko się nie zalać ;) Bo jak ja się w pracy pokażę hehehe

reklama
Do góry