reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Moja nie miała żadnej wysypki... ale już gorączka przeszła... nie wiem co to było
Oj a u nas strasznie!! Jak zgram fotki to pokażę... Ale na szczęście nie boli nie swędzi...pobędzie i zniknie...

My już po gościach :)
Zostawiłyśmy dzieci chłopakom a dziewczyny wyskoczyły na małe zakupy :)
I dzień zleciał...

reklama
Witajcie:)

KasiaAlex,Necia dziękuje wam :tak:;-):-)
Marta03 fajnie że niedziela udana:)
Bietka zdrówka dla małej:)
Teśka 3maj się tam kobietko,już nie długo...:)

Pozdrawiam was jeszcze niedzielnie:)
Jutro poniedziałek,jak się cieszę!!!

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny!

wpadlam dzis tylko na chwilke poczytac co u Was i powiedziec ze u nas wszystko ok.
rano znowu wyjazd, ale obiecuje ze jutro wpadne na dluzej:)

pozdrawiam wszystkie!!

Witajcie z rana....
U Mai dzisiaj lepiej...zaczyna jej chyba wysypka blednąć :)
Ja dzisiaj mam ciężki dzień...trzymajcie za mnie kciuki!!!

A Jakubek mi pospał do 8:00 a Maja do 8:30 !! :)

Martuś ojej jaka wysypka rzeczywiście sporo tych krosteczek ale jak ją to nie swędzi to całe szczęście i dobrze że już pomału ustępuje!!
No i oczywiście będę trzymać za Ciebie kciuki :) nie wiem o co chodzi ale na pewno będzie wszystko dobrze :-)
A u nas różnie czasem wysiadam chciałabym odpocząć psychicznie i nabrać sił bo pomalutku się wyczerpują !
No ale trzeba się wziąć w garść bo nikt za mnie tego nie zrobi !!!
Buziaki dla Wszystkich Mamusiek i ich Pociech zdrówka Wam życzę !!!!

Ostatnia edycja:
Necia i u was będzie dobrze a choroby ustąpią w końcu. Kupki pewnie od leków są luźniejsze...może lekarz coś by zaradził na ten fakt, bo w przecież jeszcze trochę będziecie na tych lekach :/ Trzymam kciuki, napewno będzie ok!!
U nas to bardziej na pokrzywkę wygląda nie na wysypkę i jest wszędzie na nóżkach, rączkach, tułowiu a nawet na buźce! Ale wydaje mi się że blednie :)
Za kciuki dziękuję!!

MArtao3 uuu to naprawdę MAjeczkę wysypało. ale przynajmniej wiesz co jej było a ja dalej nie wiem...
KInga ja na fb nie wchodzę ;)
Necia pewnie już niedługo będzie z górki, nie martw się:)
Marta28 cieszy mnie to , że u Was w porządku:)

a mi się coś nie chce ruszyć z domku dzisiaj... może po spaniu małej.

reklama
Bietka u nas Jakub miał trzydniówkę bez wysypki!! Więc może i u was była.
Ja dzisiaj też coś leniwa jestem... Pewnie za długo pospałam :)
Zaraz mąż przyjeżdża i zostaje z maluchami...ja wybywam :)

Majcia poszła spać, więc mam czas na ogarnięcie siebie :)

Do góry