reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

hehe marta 5 kg to już za dużo wystarczy mi ze 3kg:-D
bartuś sie właśnie budzi zaraz zje obiadek i będziemy się bawić
Na spacer nie wyjdziemy bo ja chora to się boje że sie doprawie milego popołudnia:-)

reklama
Aguska może być i 3... Oddam każdą ilość heh :tak:

Właśnie dzwonili z okien... Montaż mamy na 16 maja umówiony... Łazienkę i wc chcemy zacząć 9 maja... A do tego 1 maja mamy komunię u męża chrześniaczki i 21 maja chrzest męża chrześniaka...
Oooo może mi się uda schudnąć przez maj trochę heh

Marta to jak Aguśka chce 3 kilo to ja poproszę 2 pozostałe tylko żeby mi się odłożyły tam gdzie mam za mało :-D a najbardziej w cyckach i jeszcze w paru innych miejscach ;-)
U nas też wyszło słonko i mężuś właśnie poszedł z Adasiem na spacerek Pawełek od 14 do 17 w przedszkolu a ja się relaksuję przy sprzątaniu :tak:

Necia i mi by się przydao trochę na klate:-D
bartek rozrabia i co zaczyna mu z noska lecieć wiec chyba nie ma opcji że go nie zaraże eh zawsze coś.
a ja się tak sobie czuje:-(
czekam na mężusia bo z pracy ma nie długo wrócić.

Aguśka życzę żeby tylko na katarku się skończyło i odganiam od wszystkich choróbska akysz ....:wściekła/y:
Adaś właśnie słodko śpi mąż pojechał po Pawełka a mi się nic nie chce

Hello!!
My po spacerku, po kawce u koleżanki... Jakoś cieżko było nam się rozstać i Jakub nie chciał wychodzić, bo tam ma kolegę. Mai dobrze było, bo koleżanka ma starszą córkę i się nią zajmowała... No ale już czas był. Na szczęście mieszka blok przed nami więc bliziutko :) A najlepsze jest to, że to siostra mojego ex... :) No ale nic dobre stosunki mam też z nim heh

Kochane ja mogę wam w cyckach oddać... Moje przesadziły z rozmiarem heh
Aguska wyczyść Bartusiowi nosek przed spankiem, zakrop, nasmaruj maścią rozgrzewającą <z aromatem żeby się lepiej mu oddychało> i oby przeszło szybciutko. Dla ciebie też zdrówka!

Majka zmęczona sobie drzemkę zrobiła...ale dam jej pospać pół godzinki i koniec, żeby normalnie spać poszła. Jakub dostał nowego rekina do kąpieli i już siedzi w wannie :D

Hejka :)
Ja też chętnie oddam swoje zbędne kilogramy :tak: nie musicie się bić, starczy dla wszystkich :-D

U mnie dziś ładna pogoda była. Radek pospacerował z babcią troszkę. Ja jak go odebrałam po pracy to już mu się nie chciało w wózku siedzieć i szybko śmignęliśmy do domku, a tak chętnie bym sobie pomaszerowała...

Aguska 3maj się i nie choruj!

Pozdrawiam i życzę dobre nocki!

Ola ma z tej kolekcji spodniczke, body, tuniczkę i berecik:) tez z Allegro:) bluze kiedys tez licytowalam ale zapomnialam pozniej o aukcji..

Necia ja czytalam kiedys ze kanaliki same sie udrazniaja chyba do 2roku zycia, dlatego nie wdawalam sie w zbedna dyskusje z moja pediatra...moze i u Was tak bedzie? chociaz wiem jaki to uciazliwy problem...u nas np Olka strasznie trze oczy zwlaszcza na cwiczeniach i jak jest spiaca...a powiedz mi robiliscie moze wymaz z oczka?

u nas stara bida, dzien jak codzien, Ola spi ja zaraz dolaczam bo jutro z rana znowu Olsztyn..swoja droga moje dziecko cos ostatnio gorzej ze spaniem nad ranem...i punktualnie o 4 panna sobie kupe wymyslila...

reklama
Martuś to przynajmniej na zegarek nie musisz patrzeć heh A swoją drogą u mnie miśka też niespokojna szczególnie nad ranem...ale ja zwalam na zęby, których brak he! A ja przypadkowo trafiłam na tą bluzę...zresztą ja przeważnie z all przypadkowo kupuję :D

Ja jeszcze poprasuję... Muszę ogarnąć łazienkę i wc... Ale to z rana. Glazurnik ma być około 8 to zdążę... W końcu dzieci wstają o 6, to sporo czasu będę miała :baffled:

Black powiedz mi Radzio już się przemieszcza? Moja mała gwiazda śmiga na czworaka aż się dymi... Przy meblach już wędruje dwunożnie... Dobrze, że mam starszaka to bardzo często zabawia siostrę i jej przypilnuje jak trzeba... Jednak starsze dziecko to skarb :D
Pomimo, że starszy jest tylko o 3 latka :)

Do góry