reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Hej kochane.
Wpadłam się przywitać i uciekam bo zaraz wyruszamy całą rodzinką na działkę 30 km od Iławy i przy okazji babcię moją odwiedzić i na cmentarz do mojego taty.

Aguska, no nieciekawie u was znowu. Oby choróbsko szybko wam przeszło.

Necia, może tak jak pisze Marta, warto by poczekać z tym oczkiem do 2 lat. Po co ma się Adaś znowu stresować na zabiegu.

Marta03, super, że Maja już chodzi. Mówiłam ci kiedyś, że Alex i Maja mimo różnicy wieku są zawsze na tym samym poziomie:)

Marta28, powodzenia na ćwiczonkach:)

Black Opal Witaj!:)

Witajcie:)
Oj Aguśka widzę że nie udało mi się od Was przegnać tego choróbska :( Mam nadzieję że jednak skończy się to na krótkim i lekkim przeziębieniu ! Buziaki dla Bartusia!!!
Kasiu ja na pewno już nie zrobię tego Adasiowi drugi raz ! Zresztą za pierwszym miałam duże wątpliwości i teraz żałuję choć wiem że jak byśmy nie spróbowali to też bym żałowała !
Teraz będę szła z małym do okulisty z innego powodu muszę zbadać Adasia pod kątem wady wzroku ja mam astygmatyzm a to jest wada wrodzona i dlatego moje dzieci muszę zbadać pod tym kątem ! Mam nadzieję że jest wszystko ok !
Miłego dnia dla Wszystkich Mam :-)

no i się doczekaliśmy kolejnego ząbka:-)
dzięki dziewczyny za zdrowko przydałoby się:-)
necia ja z tym oczkiem pewnie tak samo bym postąpiła trzymam kciuki oby małemu się poprawiło:-)
słoneczko wyszło oby tak dalej mam nadzieje że jutro już sie nam poprawi samopoczucie i wyjdziemy choć na trochę na dwórek
bartuś się czuje wyśmienicie jemu to chyba nic nie zepsuje humorku właśnie wariuje a ja co chwile się odwracam czy oby nie wymylił czegoś niebezpiecznego.
miłego dzionka

Necia ja bym w takim razie zrobila wymaz z oczka. to wcale nie musi byc niedrozny kanalik tylko jakas bakteria. wtedy tylko lek z odpowiednio dobranym antybiotykiem bedzie pomagal. a i wlasnie dzis dokladnie sie dowiedzialam gdzie jest ul. Pana Tadeusza. Fajny park macie obok.

u nas dzis ciezki dzien, wizyta u lekarza mnie troche podlamala ale to dluga historia...ju zmi sil brakuje w kwestii jedzenia/niejedzenia Oli...poza tym tak mnie dzis wkurzyli gowniarze w pociagu ze malo nie wybuchlam, poszlam po kierownika pociagu. az sie trzeslam z nerwow. kurde czlowiek jest mlody i mlodosc ma swoje prawa ale zeby tak bezczelnym byc to po prostu wszelkie granice przechodzi...

Hejka!
Ja dzisiaj zabiegana... Byli moi rodzice :)
Miałam wizytę u dentysty... i na moje szczęście leczenie kanałowe zakończy się na dwóch wizytach, bo dzisiaj sporo nerwu usunęła... Jednak boli mnie teraz jak diabli :baffled: Czekam aż trutka zacznie działać, chociaż czekać nawet parę dni mogę :baffled:
Potem byłam u optyka...i okulary zamówiłam. We wtorek już będą na nosie heh
Jeszcze wieczorem byłą laska z gusu i wpadł facet po zaliczkę na okna...
Dzieci mi śpią...wykończone!!

Kasia Maja nie chodzi...przemieszcza się pomalutku przy meblach...do chodzenia to ho ho jeszcze :)
Necia aj też astygmatyzm mam i dalekowzroczność ;)
Aguska gratuluję ząbeczka... A u nas nic...męczą zęby i męczą i nie wychodzą :/
Martuś współczuję ciężkiego dnia.. Już weekend oby udany był!!

A teraz przywołuję
Bietka, Black, Kinga, Agnieszka ... co u was?

Witam Kochane :)

Aguska biedactwa z Was :( Szybko się kurujcie! No i gratuluję ząbka :) my mamy dwa i następnych ni widu ni słychu ;D

marta0307 Radzio pełza do tyłu, bo do przodu nie potrafi. Nie wstaje jeszcze sam choć na kolanach to rwie się żeby go stawiać :) no a rodzeństwo to super sprawa i dla rodziców i dla dzieci.. My też nie chcemy zwlekać z kolejnym bobaskiem, ale jak będzie to zobaczymy, bo o Radka się staraliśmy jakiś czas... na razie mamy plany jeszcze w tym roku zafasolkować :D

necia mój M ma astygmatyzm, nie przyszło mi do głowy żeby badać maluszka pod tym kątem, żaden z lekarzy nam nic nie mówił... muszę się wypytać i śmignąć jak coś...

marta2801
czy Ty jeździsz z Olą na rehabilitacje do Olsztyna tam przy szpitalu dziecięcym?? Bo patrzę na zdjęcie księżniczki i jakbym już ją gdzieś widziała, a my też się tam rehabilitowaliśmy :) Teraz przenieśliśmy się do siebie i jutro mamy pierwsze spotkanie z rehabilitantką :)

Wszystkim mamusiom i och rodzinkom życzę udanego i spokojnego weekendu :)
Zmykam urządzić sobie "romantyczny" wieczorek z M - dobry horrorek dziś w TV :-D

reklama
Black my też dwa ząbki mamy :) i trzymam kciuki za zafasolkowanie!

Co do astygmatyzmu ja swoich maluszków narazie nie badam...
Oczko się jeszcze kształtuje więc z badaniem poczekamy.

Ale mnie ząb boli... brrrr Bałam się, ze na wizycie będzie bolało a tu po rwie jak nie wiem co!!

Do góry