reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Marta mówił Ci Jakubek że nas widział na placu?:-) chyba był z Twoim tatą?
My jechaliśmy do szkoły i wyszłam wcześniej pięc minutek przewietrzyć małą. Dzisiaj pierwszy raz się lała krew małej:( upadła i rozcięła sobie dziąsło między jedynkami górnymi. W ogóle ona ma trzy siniaki na twarzy , jeden pod brodą! ale ona nie umie chodzić, tylko biega. Leci, pod nogi nie patrzy, potem efekty. taka gapcia mała no. W ogóle nie spała od 6 do 16.30!!!!!!! Marudziła, jęczała ale co poleżała w łóżeczku to zrywała się na nogi i dalej do zabawek. Usnęła dopiero jak jechaliśmy do bydgoszczy...

dobrze że chociaż katarek przeszedł trochę.
jutro cąły dzień zajęcia... odpoczywam od dziecka
wink2.gif

Aguska też życzę Bartkowi szybkiego powrotu do zdrówka.
Marta2801 młodzież jest okrutna teraz. Mam braci, jeden rocznik 92, drugi 95. I są bezwględnymi egoistami. A jak jest grupka takich i się jeszcze popisuje jeden przed drugim do koniec. Współczuję CI tego co musiałaś przejść.

miłego weekendu!!

reklama
Bietka Jakubek nic nie wspominał, że was widział... A tak był z moim tatą na placu, ja z Mają i mamą pojechałyśmy w tym czasie na małe zakupy :)
To taki okres obijania się... Mojej małej na szczęście już pierwszy siniak zszedł z główki... Ustała przy szafce pod tv i się tak zabawiła, ze poleciała jak długa...uderzając główką o kant :/
Moja gwiazda dzisiaj nie spała od 15 do 20 to chyba jej rekord :D

Bietka mój Bartek to jak mały bandyta wygląda hehe chociaż ostatnio sie poprawił i już nie ma tylu siniaków.ale przez pewien czas to co chwile był nowy siniol i najgorzej że na buzi np.na policzku na czole na brodzie jak zbój wyglądał ale teraz już bardziej kontroluje swoje ruchy i sie aż tak nie obija.
marta wspólczuje nie miłych przezyć w pociągu
marta to ty dziś nie źle zabiegana byłaś:-)

Black my tam sie akurat nie rehabilitowalysmy, bo jezdzimy na cwiczenia do Reholandii. do pawilonu przy wojewodzkim jezdzimy do logopedy. a w szpitalu wojewodzkim i tak dosc czesto bywamy na kontrolach. mozemy sie kojarzyc powiadasz?:)
w sumie olka przez sonde, na zdjeciu jej chyba nie widac, jest dosc rozpoznawalnym z dzieckiem...

moja tesciowa ma jaskre, u B tez stwierdzono podwyzszone cisnienei w oczacg. jaskra jest dziedziczna, pytalam okulistki Oli o to czy badac i kiedy to powiedziala ze na takie choroby bada sie dzieci w wieku 2-3 latka dopiero...

Bietka Marylka nie spala od 6 do 16.30 a moja panna potrafi nie spac od 6 do 21, albo od 4 do 20....

Ostatnia edycja:
Witam i pozdrawiam Mazurskie mamy :)

Również mieszkam na Mazurach, dokładnie w Szczytnie :)

witaj!!! my to sie znamy z zamknietego! ;))) buzka robaczki

u mnie tyle się ostatnio dzieje że barak czasu na cokolwiek innego...
moje życie się zmieniło:) jestem szczęśliwa.
Jest ok
na pewno sie odezwę do was jeszcze.
Pozdrawiam!!!!!

Marta tobię dziękuję! :)

wpadam do was życzyć miłego weekendu!!!!
dziś koncert wieczorem potem ze znajomymi na piwko jeszcze pójdziemy no a jutro jedziemy do Olsztyna na cały dzień:)

Pozdrawiam

Kinga to masz już wszystko zaplanowane:-)miłego i udanego weekendu:-)
Bartuś leży w łóżeczku coś go muli ale jak narazie zasnąć nie chce.
pogoda jakaś dziwna niewiadomo czy to ciepło czy zimno tak jakby słoneczko się przecierało ale zobaczymy co to dalej będzie.Dziś chciałam mimo katarku wyjść z Bartkiem na trochę bo w domu sie kisić mam dosyć.

Ale wasze maluchy mało śpią:szok:chociaż mój jak był młodszy też do śpiochów nie należał ale teraz na szczęscie się to trochę zmieniło i śpi tyle ile powinien

Witajcie:)
Marta28 współczuję ciężkiego dnia i oby się nie powtórzył
Black co do rehabilitacji to może my się kojarzymy bo ja tam ze swoim maluchem chodzę :)
A co do astygmatyzmu to ja też bym o tym nie wiedziała że się dziecko bada ale ostatnio jak byłam z sobą u okulisty to pani powiedziała że powinnam zbadać dzieciaczki pod tym kontem i im szybciej tym lepiej ( oczywiście chodzi mi tu o wiek przedszkolny ) ale można też badać dzieci po ukończeniu 12 miesięcy! Dlatego ja idę teraz .
Martuś obyś miała rację z tym Adasia oczkiem że to nie kanalik!

Witajcie kochane!
My dzisiaj od rana na dworze byliśmy!!
Jestem mile zaskoczona bo ten ostatni glazurnik policzył nas o 1200 zł mniej niż poprzedni!! No i się już nie zastanawialiśmy!!

Necia chciałam tylko dodać, że moja siostra mieszka w Olsztynie właśnie na Pana Tadeusza!! Jutro z samego rana się do niej wybieramy!! ;-)

Dziewczyny buziaczki dla was...
Uciekam na WEEKEND, wracam jutro wieczorkiem lub w poniedziałek z rana ;-)

reklama
O proszę jaki świat jest mały Marta a w którym bloku bo ja w 17 :) Szkoda że wcześniej nie wiedziałam że będziesz w moich stronach bo mogłybyśmy się spotkać a tak już niestety mamy plany których nie da rady przełożyć :(

Do góry