reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Necia wydatki chyba nigdy się nie skończą...
A najgorsze jest to, że ich końca nie widać :/

U nas po męża zwrocie też śladu nie ma... JA później składałam pit, to i później pieniążki mam... Ale też niewiadomo co z tym zrobić :baffled:

cześć dziewczyny ja dopiero mam czas żeby sie do was odezwać
Witam nową mamę:-)
co do zwrotu to ja czekam i doczekać się nie mogę...
dziś wstałam zasmarkana niestety:-(tak dawno nie chorowałam że zapomniałam jak to jest.mam nadzieje że Bartka nie zarażę
Co do mycia włosów pamiętam jak Bartuś jak był mniejszy zawsze mi się dziwnie przyglądał:-Da kiedyś nawet sie ze mnie śmiał:-D teraz to tylko czasem chce mi sam zdjąć turban z głowy:-D
Pogoda taka sobie liczę na poprawe w weekend bo mam dosyć pochmurnego nudnego dnia chociaż przy moim dziecku nudzić sie nie da:-p
marta fajne ciuszki wygrałaś dla maluchów;-)
ja wczoraj wygrałam coś dla siebie
NOWA ŚLICZNA JEANSOWA MINI KURTECZKA XXS (1549703001) - Aukcje internetowe Allegro
Bardzo tanio:-)
Necia trzymam kciuki że Adasiowi poprawi się stan oczka i przestanie mu ropieć

Necia no właśnie jestem na etapie przytycia i chyba przytyłam odrobinę ale narazie na wagę nie chce wchodzić.ja jestem niska i dosyć drobna dlatego ciężko mi ciuchy znaleźć na siebie.a o spodniach to mogę pomarzyć:zawstydzona/y:

reklama
My już po obiadku, ja załatwiłam sprawy urzędowe, Majka śpi...
U nas tak jakby słonko chciało się przebić przez chmury...chociaż słonka nie widać, ale za to zimno na dworze jak nie wiem... Chciałam wziąć auto... Ale stwierdziłam, ze jutro wezmę. Przyjadą moi rodzice, żeby zostać z maluchami, bo ja po 13 mam dentystę <a boję się jak cho**ra>... No i może uda mi się skoczyć na zakupy :) Od razu w ramach podziękowań dla mamy jakiś prezent jej kupię...
Aguśka jaka ty chudzinka jesteś! Co prawda ja też przytyłam...tylko ja miałam chudnąć...a z czego to ja mam... Jak chcesz to te 5 kg oddam ci i jeszcze dopłacę :-p

Do góry