reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Witajcie!!
JA dzwoniłam do urzędu i zmieniłam sobie umówioną godzinę...
Nie będę maluchów ciągnęła.
A maż wpadnie w południe na chwilkę to ja podjadę na chwilkę.
Muszę dzisiaj zanieść buty do szewca...bo fleki mam straszne :/

JUż dla Ciebie parzę świeżutką kawę :)
Niestety oczko Adasia się nie poprawiło i nawet bardziej mu teraz ropieje:(
Pawełek chodzi do przedszkola :)

To nie dobrze z tym oczkiem. A co lekarz na to, bo chyba jakoś teraz miałaś mieć wizytę, prawda?
Ja umyłam głowę i Maję bardzo interesuje co mam na głowie...:-D

Do lekarza będę dzwonić w poniedziałek ! Ale drugi raz na zabieg się nie zdecyduję bo wiem że to mi zaproponuje ! Będę nadal mu przemywać masować i czekać na cud aż się samo naprawi !!!
Adaś też zawsze się zastanawia jak umyję sobie głowę co ja tam mam i tak patrzy zaciekawiony:)

reklama
Nie dziwię Ci się, że drugi raz tej traumy nie chcecie przechodzić... I mam nadzieję, ze jakiś sposobem oczko samo dojdzie do siebie...

Coś jakby się przejaśniało... Mogłoby słonko wyjść, bo się umówiłam z koleżanką na popołudniową kawkę...

Do góry