reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Witam wieczorkiem:)

marta2801 spoko zostawiłam posta ale usunęłam zdjęcie:)
marta0307marsz do dentysty,powodzenia na teście a kurteczka fajna:)
KasiaAlex,Bietka i reszta pozdrawiam:)

Ja odpoczywam przed kolejnym tygodniem pracy ale jeszcze trochę i urlop:)
Miłego wieczorku!

reklama
Aguska, no już zaczynałam się martwić o Ciebie:)

Marta03, napisz koniecznie, jak Ci poszło i jak ząb?

A ja znów wracam do szarej rzeczywistości, tzn Alex poszedł spać wczoraj o 1 a wstał dziś o 12:/ Ja z racji tego, że siedziałam do 3 rano, bo ostatnio się wzięłam za czytanie książek i nie mogę się od nich oderwać, wstałam razem z nim o 12...

Witajcie:)
Aguśka wreszcie się odezwałaś też się zastanawiałam co się dzieje! Gratuluję kolejnego ząbka :) u Adasie też wyszedł kolejny trochę śmiesznie :)
Kasia z Pawełkiem miałam ten sam problem też zasypiał o 23- 24 i postanowiłam mu zabrać jedną drzemkę w dzień i to był dobry pomysł bo i tak nie za bardzo chętnie kładł się dwa razy w ciągu dnia a dzięki temu udało mi się kłaść go dużo wcześniej .

Witajcie.
Ode mnie właśnie odjechała mama :( A było tak miło :)
Do dentysty się dzisiaj nie dostałam... Na nfz dopiero na czwartek!! < a byłam u trzech>
Więc jutro idę prywatnie do mojego stomatologa...
Co do testu...to jak zwykle ustawka była... 40 osób...
Wkurza mnie takie dawanie nadziei jak z góry wiedzą kogo przyjmą...
O po ostatniej rozmowie kwalifikacyjnej... przyjęli dziewczynę która była u nich na stażu...
A co lepsze nawet nie było jej na rozmowie... Z góry wiedzieli a rekrutację dla picu robią :/
No nic...kto nie próbuje ten nie ma :)

Dzisiaj pogoda do niczego... Jakubek tylko z babcią był na spacerku...Ja sobie i Mai darowałam...

Aguska witaj!
Kasia no wy to macie te nocki!!
Marta jak spacerówka sprawdza się w terenie?

U was widzę kolejne ząbki...u nas ich brak! Oj cieżko coś mają... jak wyszły dwa tak spokój... tzn spokoju nie ma i zębów też nie!

Martus spacerowka zdala egzamin w 100% :) Ola dawno taka grzeczna nie byla na dworzu. z tymi ustawkami to mnie to zawsze wkurzalo, pamietam jak ja na stazu bylam, na stanowisko sekretarki zatrudnili zone jednego z nauczycieli, musiala najpierw przejsc test komputerowy, a jak juz byla zatrudniona to okazalo sie ze nie zna ani MS Outlooka, ani Excela...

my bylysmy dzis u audiologa, ze sluchem Olki wszystko ok. ta jej nadwrazliwosc na dzwieki wystepuje bardzo czesto u osob po przebytym zomr, nie mam sie tym poki co martwic, powinno minac.
poza tym Ola dzis bardzo nieswoja, temp. 37,6, dziasla bardzo bola, byla niespokojna, szybciej oddychala, zwrocila mi cala herbatke jaka dzis wypila...dalam jej sonda Nurofen (jak dalam doustnie to porzygala sie tak ze nie wiedzialam co najpierw ratowac, efektem tego pawia mam pralke pelna prania) i posmarowalam dziaselka, teraz moja bida zasnela.
a ja jak to ja siedze i sie martwie...oby do rana juz nic sie nie dzialo... i niech wyjda w koncu te cholerne zeby:(

Ostatnia edycja:
Martuś biedna Oleńka... Oby już było wszystko ok!
Dobrze, ze u audiologa wszystko w porządku... No i że spacerówka udana!! Teraz na wspólny spacer trzeba się wybrać :)

Ja zaaplikowałam sobie przeciwbólowe i czekam na męża ma być po 22...
Dzieci poszły mi spać o 20... I tak myślę, że nie będę ich przestawiała na nowy czas...
Niech latem chodzą godzinkę później spać :)

A wogóle od środy ma być wiosenka :)

ja tylko wpadlam powiedziec ze na 12 lece z Ola do lekarza bo temperaturke ma :( troche do tego kaszle, oczka trze, przysypia:( juz sie martwie bo dotad jakc os byl tylko stan podgoraczkowy, ostatni raz wyzsza temp. miala 18kwietnia jak zachorowala...

no nic trzeba poczekac co lekarz powie....

Witajcie!!

Martuś pewnie jakieś małe podziębienie... Trzymam kciuki, zeby było ok. Daj znać po lekarzu!

JA za to jestem po dentyście... I ząb do leczenia kanałowego...250 zł pójdzie... :/
Narazie mam lekarstwo a w połowie kwietnia mam wizytę...
Poza tym jestem zadowolona, bo oprócz tego mam jeden mały ubytek...więc luzik :)

A teraz lecę sprzątać, bo m. był przez dwie godziny z maluchami i jakoś nie miał czasu :/
No ale najważniejsze, ze z nimi zostaje :)

reklama
Martuś mam nadzieję że Olcią jest wszystko dobrze !!! A co do ząbków to ja polecam czopki virburcol mój mały nie przełknie żadnego syropku a jak już się uda to wymiotuje także czopki u nas zdają bardziej egzamin :) i podaje mu tylko na noc i dzięki temu przesypia spokojnie nockę !
Życzę Wam i dzieciaczkom zdrówka :)
Martuś 03 przypomniałaś mi że i ja muszę się wybrać do dentysty brrrr już się boję
Buziaki dla Mazurskich Mamusiek i Mazurskich Dzieciaczków :)))))))))))))))))))))))

Do góry