reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Właśnie u nas chyba narazie ząbki odpuściły... Nocka przespana od 20 do 7 bez żadnej pobudki :)
Necia no trzeba dbać... chociaż ja gdyby plomba nie wyleciała to nawet bym nie wiedziała, ze pod nią już ząb mi się psuł... :/

Ja sobie odpoczywam...
Maja śpi, mąż z Jakubem pojechali na zakupy i do zoologicznego...
"JAKI TU SPOKÓJ!!"

reklama
u nas dalej temperaturka sie utrzymuje:/ dalam czopka doraznie i co 8godzin daje Nurofen w syropie.osluchowo mala jest czysta, gardlo ma zaczerwienione. minimalnie Ola odzyskala humor ale tylko na chwile, teraz znowu spiaca, mimo ze sie niedawno obudzila. do tego tak trze oczka ze ma podpuchniete:( ja przez to nie moge nawet wstac od niej bo sie boje o sonde, a kolejnego zmartwienia mi nie potrzeba....
z lekarstw dostalysmy poki co Neosine, do tego cos do noska no i na goraczke. jesli bedzie do jutra temperatura to wg pani dr mam "z mysla o infekcji ukladu moczowego" wykupic Baktrim ktory mi przepisala. no i wrocic do niej bo podobno u nas plaga zapalen pluc, niby matka przychodzi z przeziebieniem, a za kilka dni juz zapalenie pluc...

jak widac u nas nie moze byc spokojnie...

Martuś będzie ok!! Olcia jest dzielna i silna...nie da się!!

A mi jutro znowu sprawy pewne wypadły... I znowu na pomoc mamę wzywałam, bo dzieci nie mam z kim zostawić...
Więc jutro mam mamę u siebie...no wyskoczę tylko na godzinkę czy dwie...
Jakoś ostatnio mam istny młyn... wieczne załatwianie spraw...

EDIT:
Patrzę na datę...
Uwierzycie, ze z moim m. jesteśmy parą już 10,5 roku!!

marta28 wysłałam ci własnie zaproszenie na Fb :) zdróweczka dla Oleńki
necia Ciebie już mam heh ;)

Pozdrawiam Was!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
u Olki o 19 znowu 38st....dostala czopka i syropek, teraz jus temperaturka spadla, Ola spi...ciekawe jaka nocka i poranek bedzie...:(

cześć dziewczyny... my w domu.dzisiaj prałam, sprzątałam, trochę dochodziłam do siebie po wyjeździe...
a teraz już idę odpoczywać. jutro poodpowiadam Wam na posty.
Spokojnej nocy!

Bietka a właśnie dzisiaj myślałam o was jak tam dojechaliście do domku ;)
Ja nie lubię dwóch pierwszych dni po powrocie...zawsze potrzeba sporo sił na ogarnięcie wszystkiego.
A jak Marylka zniosła podróż?

reklama
hej kobietki wracam już do was:-)
Nie nadrabiam bo sporo tego:-p
Bartek śpi zasnął o 20 ale mnie wymęczył przed spaniem że aż mnie ręce bolą.
dziś mnie cały dzień serducho boli kurcze nie wiem od czego.
Tak ogólnie to Bartkowi katar przechodzi
życzę zdrówka dla was i maluchów bo coś mi mignęło że chyba Ola znów choruje
to do jutra choć może jeszcze dziś wpadne

Do góry