reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Witajcie

marta0307 to mnie przyciągnęłaś myślami na wątek.
Dziękuję za pamięć.

Widzę wątki mazurskich mam się połączyły i słusznie,porządek musi być.
Nawet nowe osóbki są,super!

Ja ostatnio mało zaglądałam bo niestety czasu mi brakuje.
Praca,dom,rodzinka itd.ostatnio doszedł mi nowy obowiązek,muszę realizować z Alanem książki które dostaje co tydzień z przedszkola,potem razem z dziećmi to omawiają itd.to takie przygotowanie do szkoły bo mój smyk od września rusza już do schoolhouse.

Doczytałam także że pogoda wam dopisuje na wspólne spacery i tak ma być.Na szczęście mamy już wiosnę,słoneczka będzie więcej i więcej czasu można spędzać na dworze.Życzę wam udanych i ciepłych spacerów:))

A co u was dziewczyny?

Pozdrawiam i życzę miłej soboty:)

reklama
Necia moja teściowa do złych nie należy ale swoje incydenty ma... :/
Agnieszka widzę przywołana już do porządku :)

Ja sie nudze :)
Majka w łóżeczku, może zaśnie...
Wtedy jeszcze podłogi pomyję...

Marta28, Alex dokładnie tak samo siedzi z nogami w górze jak go włożę do spacerówki:) Moja przyszła już 3 dni temu i jestem dość zadowolona, tylko śmiać mi się chce z mojego Ł bo uparł się na tą, którą właśnie kupiliśmy, a okazało się, że jest do niej za wysoki i żeby prowadzić, musi się garbić:) Ale dla mnie jest w sam raz:) Tak wygląda Wózek CONECO FLASH czerwony
Może cyknę fotkę to też wkleję tutaj.

Co do teściowych to moja też do najgorszych nie należy. W porównaniu z tym, co przechodziłam z poprzednią teściową, to mogę nawet nieśmiało powiedzieć, że to skarb, nie teściowa:D

Marta03 dziękuję za kawko-herbatkę:)

Kasiu i my dziękujemy za odwiedzinki...bucik się znalazł?

Mąż mnie powiesi na suchej gałęzi... Wysłałam chłopaków na zakupy, bo zachciało mi się lecza...
No i mówiłam i mówiłam co mają kupić... No i mąż zapomniał części i pojechał jeszcze raz :)
A tak nie chciało mu się jechać hehe

...ale dobre truskawki chłopcy kupili...mmmmmm

A tak poza tym zapowiedzieli nam się goście na dzisiaj... A myślałam, że bedzie spokojny wieczór :)

Kasiu ja też nie znoszę samotnych wieczorów:(
No i jeszcze byłabym zapomniała o najważniejszym :) dziś mój synek uśmiechnął się do mnie tak że ujrzałam czwartego ząbka :))) Trochę śmiesznie mu się wyżynają bo zamiast jedynki górnej to mu dwójka wyskoczyła a teraz wyszła górna lewa jedynka :-) Mój cudek maleńki :))

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie!
Ja dzisiaj męża mam w pracy...
Mieliśmy gości na nockę więc nawet rano spokojnie kawki nei wypiliśmy :/
Wzięłam dzisiaj auto i pojechałam na obiad z dziećmi do teściów...
Niedawno wróciliśmy... Majka jak padła w aucie tak śpi jeszcze w łóżeczku...
Rozebrałam ją a ta nawet nie drgnęła taka padnięta była :)
Jakubek też sie przespał w aucie, bo wybiegał sie z dziećmi na dworze...
Teraz odpoczywam sobie... uffff :D

Do tego jutro muszę iść do dentysty :/ Raz, ze mam dwa ubytki i w tym jeden pobolewa a dwa, że jakiś stan zapalny mi się zrobił dziąsła i strasznie boli... Więc pójdę jak z bólem...
Jeszcze jutro z rana mam test w um :/

Rano byłam ze szwagierką w galerii... i kurcze spodobała mi się kurtka w top secret i jak na złość nie ma mojego rozmiaru...tylko w tym jednym są braki... Ale lukałam już na sklep internetowy i chyba sobie zamówię...
Byłam też u optyka... kurcze same szkła do okularów kosztować mnie będą 199 zł :/ I nie ma bata muszę czekać na swój zwrot podatku :/

A jak Wam mija niedziela?

Do góry