reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

u nas niedziela poza domem...Olka teraz spi, ja dostalam @ i umieram...brzuch mnie boli jak diabli...

Martus pokaz jaka kurteczke sobie upatrzylas:) ja tez chcialabym sobie kupic ale z kasa cienko, za dwa tyg impreza olki...co do tej kurteczki jeszcze Martus to pytalas czy moga dziewczyny sprowadzic ten rozmiar? moja kolezanka jest tam zastepca kierownika i czasem maja takie mozliwosci o ktorych nie wiadomo...

jutro wycieczka do |olsztyna do audiologa, B chyba zostaje wiec pewnie pojade autem. mam nadzieje ze bol brzucha mi chociaz odpusci bo padne...

ps. dziewczyny usune ten moj post ze zdjeciem Olki, nie chcialabym zeby tak kazdy mogl Ole widziec na tym ogolnym forum
ps2 agnieszka.kk jakbym mogla ciebie tez poprosic o zedytowanie posta ze zdjeciem Oli to byloby super:)

Ostatnia edycja:
reklama
kurcze nie moge sie do tej zmiany czasu przyzwyczaic, jest 20 po 18 a mi tak dziwnie jak tak jasno...moze gdyby cieplej bylo to byloby latwiej....
a dzis tak zmarzlam pod kosciolem ze szok...

Marta ja też mam @...tylko moje są bezbolesne, na szczęście...oby i tobie przeszło szybko!
Co do kurteczki to taka Kurtka damska kolor czarny SKU0333 - Odzież TOP SECRET
Wiesz ja będę zamawiała za parę dni... I w sumie dla mnie obojętnie czy w sklepie czy zamówię on-line, przesyłka gratis i w ciągu dwóch dni będzie...tak samo jak w sklepie...

Kurcze ale mnie to dziąsło/policzek od środka boli... a do jutra daleko...
Najgorsze, ze przed dentystą mam ten test :/ i będę taka obolała :/

Martus fajna ta kurtka:) nie wiedzialam ze online jest darmowa przesylka, w takim razie masz racje, zadna roznica a przez internet niekiedy duzo lepiej...jak sobie pomysle o wybieraniu sie z Ola na zakupy dla siebie, mierzenie i wogole to odechciewa mi sie nowych rzeczy:)
za test oczywiscie jutro trzymam kciuki, Ola za ciocie tez:) za daj znac jak Ci poszlo, tzn my wiemy ze napewno dobrze ale tak dla formalnosci daj znac:)

Marta przesyłka darmowa od 150 zł... A test... heh psychologiczny więc wiesz... :)
Kurcze ale mnie boli... zaczynam podejrzewać jeszcze ząb...jakiś zgorzel czy coś... Normalnie czacha mi pulsuje :/
Teraz tak macie jakiegoś dobrego dentystę na NFZ... słyszałam dobre opinie o jakimś koło czerwonej poczty... i chyba tam uderzę jutro z rana

cześć dziewczyny... klikam od teściowej;)
w końcu znalazłam chwilę, żeby poczytać co u Was... jutro w nocy ruszamy i mam nadzieję że od wtorku będę regularnie pisać. ale nie jestem pewna, bo mój mąż jest z wielodzietnej rodziny ( 5 dzieci) i tak jak dzisiaj np było tu 17 osób i trzy psy... i moje dziecko przeszczęśliwe... upodobała sobie psa większego od siebie ( canecorso ) i jeździła na nim, przytulała, dawała zabawki jedzenie i w ogóle. i cały czas gwiazda. a ona to lubi... tylko co to będzie jak wrócimy do pustego domu???
ogólnie ja jestem trochę zmęczona już:)

trzymajcie się ciepło

Ooo Bietka!!
No wiedziałam, ze u teściowej wam dobrze!!
A jak w domku pusto to o rodzeństwo dla Marylki się postarać trzeba :)
Byłoby wesoło!!

Martus z tymi testami psychologicznymi to roznie moze byc hehe-ja bym napewno nie przeszla :-D
Hehe... ja mam sceptyczne podejście do tych testów... dlatego lajcik...
Chociaż coś czuję, ze jak tak dalej będzie to zamiast na testach wyląduję u stomatologa...
A tu cała noc przede mną!!

reklama
Hej kochane, ja nadaję od mamy, bo wybrałam sie do niej dzis jak skończyła pracę.
Marta03, śliczna ta kurtka, też mi sie taka marzy, ale na razie mogę zapomnieć o jakiejkolwiek i muszę sie zadowolić tym co mam, chyba że cos sensownego w lumpku wyszperam. Wczoraj widziałam ładną skórkę ale jak zobaczyłam cenę, to mi szczeka opadła: 220zł w lumpie to lekka przesada. Z tym, że kurtka była z prawdziwej skóry, co w moim wypadku odpada zdecydowanie, gdyż jestem przeciwniczką noszenia czegoś, co kiedyś biegało:)

Jutro też wybieram się do mamy bo mam kupe rzeczy do szycia a maszyny juz mi mama nie chce pożyczać, bo długo jej nie oddaję:)

Do góry