reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Marta trzymam kciuki byś jutro wózek kupiła :-)
a Olci może kolejne ząbki idą dlatego miała temperaturę i pokasływała ! Zdrówka dla Wszystkich :)

reklama
necia mam nadzieje ze to te zabki...teraz sie co jakis czas przebudza i wpycha raczki do buzki wiec mam nadzieje (po raz kolejny odkad jest ten watek:szok: ) ze to wreszcie te zabki...kurcze no jak dlugo moga wychodzic...

dobrej nocki!

Oj długo mogą wychodzić :) u nas ten proces też dłuuuugo trwa na górze wybiła się już z miesiąc temu dwójka a drugiej nadal nie widać i nie słychać ale za to marudny jest i wszystko do buziaka pcha :)
dobranoc :)

Witajcie!
My jak zwykle od 6 na nogach...
Marta mam nadzieję, ze spaceróweczka czeka na was ;) Mi ta temperaturka Oli pod ząbki też podpada, zresztą już ci pisałam ;)
Necia zgadzam sie z tobą...zęby mogą bardzo długo wychodzić... i tak etapami przebijają się przez dziąsła a to też jest potworny ból dla dziecka.

Dziewczyny z Iławy... Jak tam dzisiejszy spacerek/kawka? ... Ja do godz 14 jestem dzisiaj wolna ;)
JA pomału się zbieram, muszę głowę umyć i będę w gotowości :)

Ostatnia edycja:
Witajcie :) Marta ranne ptaszki z Was :-)
Mój Adaś za to o 7 mi zrobił pobudkę ale do 8 dał poleżeć jeszcze w łóżku a on grzecznie siedział sobie koło mnie i się bawił :) Słodziak mój kochany a Pawełek wstał ze mną o 8
U nas piękne słoneczko zagląda mi do okna i mam nadzieję że już przez cały dzień tak będzie:)
Marta 28 jak tam Ola spała bo mój maluch całą noc się wiercił !
Spacerówka kupiona:) bo trzymałam kciuki i mam nadzieję że się udało

po wozek ruszam o 10 jak sklep otworza:) mam nadzieje ze bedzie czekal bo jak nie to sie wkurze a nie chce mi sie dzis do Olsztyna jechac...
Olka w nocy spała dobrze, wstała o 6 ja tez juz nie moglam spac, zrobilam sobie kawke ubralam sie i siedzialam a Ola sie bawila:)
teraz czeka wyszykowana na zakup nowej bryki:)

Martus co do spacerku to ja chyba bym sie pisala, jak wrocimy ze sklepu akurat Ola bedzie jadla, tak kolo 11 i wtedy my mozemy isc:)

My wróciliśmy ze spacerku...
W cieniu zimno, w słonku gorąco...
Drugi spacerek będzie udany, bo już cieplutko sie zrobi :)

Necia ze mnie to moze nie taki ranny ptaszek :/ Nie wiem w kogo te moje dzieci tak rano wstają :/ No ale dzisiaj przestawienie czasu, moze uda sie je przestawić na wstawanie o 7 a nie o 6 :) <w końcu to jedna rybka> :)
Marta kupiła wózeczek...ja chcę focie!

Ostatnia edycja:
Kupiła to super :) ja też chcę fotkę i to z Olą w środku :)
O właśnie!!

A tak nawiasem mówiąc...
Gdzie jest Aguska? Agnieszka? Kinga?
Zostałyśmy w piątkę widzę... ja, Necia, Kasia, Marta i Bietka... jaka ekipa :D

Ciekawe jak tam Bietka na tym śląsku...z teściową :) Ale znając życie odpocznie sobie u teściowej :D

reklama
No to Bietka musi mieć fajną teściową :) bo moja do takich niestety nie należy :( przekonałam się o tym w naj mniej odpowiednim momencie na samym początku ciąży z Adasiem

Do góry