reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

cześć
ja dziś miałam w planach wybrać sie na dłuższy spacerek z Bartkiem i spotkać sie z koleżanka w ciąży:-) ale ten wiatr i ta pogoda mnie zastanawia czy warto żeby mój maluch sie nie przeziębił.A wieje dość mocno i chyba sobie darujemy a szkoda bo dawno już nie widziałam koleżanki i jej brzusia.

reklama
a my mimo wiatru chyba bedziemy musialy wyjsc na zakupy bo lodowka pusta...a no i zaproszenia na roczek trzeba wybrac:)

poza tym nocka srednio, ola hna dobre zasnela po 23, wstala o 1, pozniej o 3 i o 6 wyspana na dobre...gorzej ze mna...ale dzis mama ma wolne wiec pewnie olke na troche sprzedam do babci:)

milego dnia!

uff ale Was zaniedbywałam;)
ale urwanie głowy z tymi teściami. ale dzisiaj pojechali... no i nie było źle:)
ANI JEDNEGO SPIĘCIA!!!
Marta moja tesciowa mi opowiadała że jakiś chłopczyk ją pytał o Marylkę: A JAK ONA SIĘ NAZYWA:)
i od razu mi podpadło na JAkubka bo on tak mówi. i moja teściowa rozmawiała z nim chwilę i on powiedział że jest Jakub, że pilnuje siostrzyczki:) więc doszłam do tego że to Wy:))

ja dzisiaj robię porządki. piorę dywany, myję podłogi... sprzątam a jutro wolna sobota;)
dzisiaj teżchyba nie pójdę na dwór... wieje niemożliwie. chyba że tylko u mnie tak wieje na czwartym...?

Ja też się pisze na wspólny spacerek:)) tylko że moje dziecko już w wózku nie bdzie siedzieć tylko chodzi własnymi ścieżkami więc nie wiem czy mnie zechcecie:)

Hej kochane.
U nas pierwsza całkowicie przespana nocka, choć jak zwykle Alex zasnął o 1 ale dał pospać do 10:)
Zaraz lecę po bułki na śniadanie a potem biorę się za robotę:)

Marta28, dobrze mieć babcię blisko:) Ja też Alexa czasem sprzedaję, jak nie jednej to drugiej babci:)
Bietka, super, że przetrwałaś najazd:) A jak Twoja noga?
Marta03, miłego odpoczynku u rodziców:)
Aguska, ja dziś też nie ryzykuję wyjścia z małym, bo u nas też wiatrzysko straszne.

Miłego dnia:)

Kasia ALEX dał CI spać do 10?? moja nigdy nie spała tyle! a teraz wstaje o 6...a ja jedną babcię ( teściowa) mam 450 km ode mnie a drugą ( mama) 17km ode mnie, ale ma gospodarstwo i dodatkowo małą fermę kur... ale czasu nie mam dla wnuczki:(
bardzo rzadko jak sytuacja podbramkowa to przyjedzie...
nie mam nikogo w Iławie komu mogłabym dziecko podrzucić:(
a moja noga- duuużo lepiej... tylko najgorsze jest to że jak na prawej nodze prawie nie stawałam bo nie dawałam rady to teraz prawe kolano mi wysiadło. i ciężko kucać klękać itd...
ale mój kuzyn fizykoterapeuta dał mi ćwiczenia i naprawdę mi pomagają.
także będzie dobrze:)

mój Bartek od jakiegoś czasu wstaje o 6 a już o 5 zaczyna się kręcić bo jest głodny.
właśnie mój skarb podarł gazetę i się bawi strzępami:-)
chyba któryś ząbek mu wyszedł ale nie daje mi zobaczyć tylko coś mi tam mignęło później będę próbować.

reklama
Do góry