reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Hej:)
Kinga, rzeczywiście ładny dzień dziś, ale wczoraj wieczorem jak zobaczyłam śnieg za oknem to się przeraziłam:)
Marta03, po takiej dawce snu chyba jeden red bull nie wystarczy:)
Necia, jak wam noc minęła? No i jak chłopcy się czują?

Kasiu dziękuję że pytasz :) Nocka u nas była już lepsza bo Pawełek spał jak susełek a Adaś fakt często się budził i w ogóle zasnął pierwszy raz bez smoka w buziaku ale dobrze że nie kaszlał! Choć teraz w dzień nadrabia :( strasznie mi jest ciężko a ten kaszel ma okropny no i ciężko mu jest lekarstwa podawać czego ja nie wymyślam żeby to wszystko wypił a jest tego trochę !
Marta rzeczywiście zaszalałaś :) fajnie Ci
Buziaki dla wszystkich
Kasiu a jak Twój Alex ?

Necia, Alex już zdrowiutki. Nie wymiotuje, nie ma biegunki, je za dwóch, czyli wszystko wróciło do normy. Stale muszę za nim biegać, bo raczkuje już bez problemu wszędzie, gdzie chce, a najczęściej do kuchni, gdzie na płytkach jest naprawdę zimno. Mieszkamy na parterze i przez płytki ciągnie ziąb z piwnicy, a że to stara kamienica to już w ogóle. Muszę chyba kupić bramkę drewnianą, bo nawet, jak mu wejście zastawię krzesłem albo czymś innym, to bez problemu sobie przesunie:)
YouTube - raczek Alex-raczek:)

Kasiu gratki dla Alexa super filmik
necia35 fajnie że chłopcy zdrowi oby tak dalej
Mój synuś już śpi:-)
Byliśmy dziś na spacerku mimo wiatru i zaliczyliśmy plac zabaw a Bartek był w siódmym niebie:-)

fajnie raczkuje mały :-)

ja teraz idę Fiola przygotować do spania bo czas...
jutro rano do przedszkola marsz! :]

My dopiero mamy po gościach!!
Ale najwazniejsze, ze miło było... :D

Moje maluszki już dawno spią... wymęczyły się dzieciaczki od wczoraj goście a już dzisiaj większa ilość...

A jutro mama z rana do mnie przyjeżdża :D Później tato dojedzie :)

Kasiu Alex boski! Ale jak wydoroślał!!

reklama
z mężem oglądamy factor... heh :]
też pewnie oglądacie dziewczyny hm....

mój po 20 już spał jak zawsze:))))

Miłego!!!!

Do góry