reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Marta no Oleńka wraca do zdrowia!!
Oj tak masz rację dzisiaj ta pogoda byle jaka... ale przynajmniej kurzy nie widać bo słonko nie świeci :D:D

reklama
Witajcie! U nas izolatka wszyscy chorzy :( dziś jeszcze raz byłam z Adasiem u lekarza tym razem prywatnie! Pani doktor powiedziała że ma wirusówkę która może przerodzić się w zapalenie płuc:( a i że ciężko się to leczy na efekty trzeba będzie długo czekać a kaszel może do 3 tyg się utrzymywać a nawet dłużej! Ja jestem już wykończona ! Chce mi się płakać jak patrze na moje chore dzieciaczki :(
Trzymajcie się cieplutko i uważajcie na Siebie i dzieciaczki swoje!!!
Cieszę się że Oleńka zdrowieje i wszystkim dzieciaczkom Mazurskich Mamusiek życzę zdrówka

marta03 mam nadzieje że Oleńka już bedzie teraz lepiej sie czuła i oby rzadkie kupki zastopowały.
necia zdróweczka dla dzieciaczków

A my zjedliśmy pyszną pizze:) obejrzeliśmy film animowany Zaplątani! polecam! świetna bajka można sobie miło rodzinnie pooglądać :tak:
Teraz idę z psem na spacer! pogoda paskudna dziś wiec idę sama.
Filip ma też zajęcie teraz:) maluje kolorowanki z dinozaurami i przegląda książeczki:) jego nowe zainteresowanie dinozaury!! :-) co chwila inne.... dzieci :happy2:

Necia wracajcie szybko do zdrówka!!
Kinga pogoda faktycznie paskudna... U nas etap dinozaurów już był...chyba po wizycie w solcu kujawskim... Za to figurek dinozaurów i innych rzeczy z nimi związanych u nas nie brakuje :)
Chociaż najbardziej straż pożarna sie mojego synka trzyma... A to dlatego, ze bratowa męża jest strażaczką i zawsze jak do nich pojedziemy mały ma wejściówkę do remizy...zwiedza za każdym razem wszystkie wozy, łodzie itd... No i oczywiście rozmowy ze strażakami końca nie mają :)

My już też rodzinnie czas spędzamy :)

Filip za to po solcu kujawskim nie był tak zajawiony dinozaurami. Potem go naszło :) Za to u nas etap straży pożarnej już minął.
Teraz najczęściej to mój synek maluje wycina itp :) pisze litery cyfry.. podpisuje się na każdym obrazku :) napisze ładnie "dla mamy, dla taty itp... " :-) no i cyfry cyfry i jeszcze raz cyfry... :) liczy i pisze... zacina się jeszcze na 20... 30 itd... a tak to liczy ładnie :)

Hej kochane. wpadłam się przywitać wieczornie, bo nie mam dużo czasu. Powiem tylko, że w ciągu dnia nie zmrużyłam oka:) Pojechaliśmy z Ł na zakupy a potem do teściów i wróciliśmy dopiero o 21. Alex zasnął w samochodzie a teraz się obudził...strach pomyśleć, o której teraz zaśnie:/

Marta28, super, że Olusia już wraca do zdrówka. Umówimy się w przyszłym tygodniu na przekazanie sukienki:)
Necia, biedactwo nasze. Trzymaj się dzielnie. Chłopcy na pewno szybko wyzdrowieją.
Aguska, wiem, co czujesz. Alex dziś też był jakiś marudny i nie do ludzi w ogóle.
Kinga, koniecznie podaj przepis na pizze:) Chociaż mój Ł pracuje jako kucharz w pizzerii i pizza wychodzi mi już bokiem, to mam chęć na taką domową:)
Marta03, o ile dobrze pamiętam, do kolejne zamiłowanie Jakubka to właśnie akwarium:)

Kinga, koniecznie podaj przepis na pizze:) Chociaż mój Ł pracuje jako kucharz w pizzerii i pizza wychodzi mi już bokiem, to mam chęć na taką domową:)
Kasia ciasto na pizze prosta sprawa :)
-500 g mąki pszennej
-40 g drożdży
-250 ml ciepłej wody
-płaska łyżeczka soli
-pół łyżeczki cukru
-2 łyżki oliwy lub oleju

odstawić do wyrośnięcia na 30min a potem rozwałkować ładnie i dodać swoje składniki... :)

My z mężem oglądamy filmy:)
Polecam Sanctum:tak:dobry film.
Zaraz kolejny bedziemy puszczać... ;)
MIŁEGO WIECZORU

Dziś jako pierwsza:) a dziewczyny co robią? ;)
Piękna pogoda w Iławie. Maż na uczelni a ja piję kawkę.
Potem na spacer i do teściów na obiad idziemy całą gromadą:-p:rofl2:

Miłego dnia for all;-)

Witajcie!!
Uuuu jak nam się dzisiaj goście zapowiedzą to chyba zasnę przy stole.
Wczoraj impreza do 4 nad ranem... o 6 już pobudka...
Teraz męska część poszła do sklepu po red bulle...
Ja ze szwagierką sie ogarniamy, chociaż śniadanie czas robić :)

reklama
Do góry