reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
marta03 fajnie że z siostrą sobie posiedziałyście.

ja się zastanawiam co dziś bede robiła... Niedługo idę nad jezioro z psem a potem chyba pizze zrobię na obiad!!! :-)

Kinga85 ja też nie wiem co będę dziś robić.jak narzie Bartek jeszcze śpi to gotuje małemu obiad i tak siedzę przed kompem.Pewnie popołudniu jak m wróci z pracy pójdziemy na spacerek

Hej kochane. Ja dziś jestem strasznie niewyspana. Położyłam się dopiero o 3. Do 2 gadałam na gg z przyjaciółką, o 2 przyszedł mój Ł z pracy i jeszcze do 3 siedzieliśmy. Na domiar złego od 5 Alex zaczął tak płakać, że nie mogłam go uspokoić, więc o 7 jak zasnął to myślałam, że na stojąco będę spała. Położyłam się ale do 9 jakoś sztywno mi się zdobiło, bo Alex spał z nami i trochę ciasno było, więc stale w jednej pozycji leżałam:) Teraz usiadłąm do kompa, ale ledwo na oczy widzę, więc jak tylko mały zaśnie, to idę spać :)

bartek nie chce jeść to co jakiś czas daje mu po 2 łyżeczki obiadku.Do tego jest dziś nie dobry łobuzuje i ciągle płaczem coś wymusza ale to pewnie rozdrażnienie przez zęby.Mieliśmy iść na spacer ale nie wiem czy sie wybierzemy ja jakoś nie mam ochoty a m jeszcze w pracy.

Kasiu oby dzisiejsza nocka była lepsza :*
Aguska ja dzisiaj odpuściłam spacer. Jakubek był z ciocią...i później wyprałam mu kurteczkę, czapkę, rękawiczki i golfik... Więc siedzimy w domu.

Jakubek dostał od mojej siostry akwarium z suchym piaskiem i od rana ma zajęcie :) Majunia śpi, coś marudna dzisiaj była, męża mam jeszcze w pracy...i odpoczywam.
Wieczorem przyjeżdża szwagierka z narzeczonym więc pewnie też posiedzimy sobie :)

O i gwiazda wstała :)

reklama
i ja sie witam...

Olka dzis w super humorze, gimnastykuje sie od rana tak ze sama jest w szoku...

Kinga dzieki ze pytasz...wczoraj byla jedna kupka kolo 18 i pozniej jak ja sie kladlam po 23...ale wtedy kupa wyszla gora pampka i wszystko do przebrania....dzis poki co tylko jedna kupka byla, juz nie taka luzna, ale jednak...ale takie ilosci to jeszcze mozna zaakceptowac..

kurcze co za pogoda...szaro, buro, wieje...i jeszcze pada snieg/deszcz/deszcz ze sniegiem...

Do góry