reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Koleżanka właśnie wyszła.
Chłopcy się wybawili... Filip młodszy od Jakubka o 2 dni :)
Maja zjadła i poszła spać... Okna mam pootwierane, tak fajnie cieplutko...
Maja wstanie i pójdziemy na spacerek sobie.

Necia ależ miałaś nockę! Oby już dzień był spokojniejszy i nocka przespana.
Marcia hehe no u mnie gwarno :) A na ciebie czekam czekam ;) Dobrze, ze Oleńka już lepiej...;-)

reklama
Dziewczyny pokazuje Wam sukienusie ktore zakupilam w lumpku dla Oli, ta biala chyba na roczek ubierze, na sesje foto bedzie jak znalazl:) a i jeszzce tam foto kurteczki jest, tez z lumpku.

Uploaded with ImageShack.us

Bardzo ładne sukienusie!!!! :)

ja też czasami robię zakupy w lumpku! :-) są fajne ubranka ale nie zawsze.

Ja byłam z Filipem na spacerze. Zaszliśmy do zabawkowego:) wybrał sobie kilka pudełek puzli i teraz ma zajecie na chwile:)

A teraz ide z moim pieskiem kochanym na spacer!!!

hej kochane ja na chwilke
śliczne sukieniusie a ja mam chłopca to takich cudeńków dla mojego Bartka kupić nie mogę:-(
My dziś po spacerku bartek szaleje z odkurzaczem:-)
Życzę zdrówka dla Olusi bo biedna tyle sie już męczy zdróweczka jeszcze raz i oczywiście dla innytch chorowitków też przesyłam zdróweczko;-)
Ale napisałam :-pdobra kobietki jak coś to poxniej wpadne to poczytam

sukienusie śliczne:)
ja ostatnio to w ogóle nie chodzę po sklepach...... ech ani po lumpeksach ani normalnych...
jakoś kasy nie ma za dużo a z pustą ręką nie lubię.
Kinga a może ja Cię kojarzę?;p jesteś rocznik mojej siostry... nie chodziłaś czasem do piątki, podstawówki?:)

reklama
Moje dzieciaczki już śpią.
Jakubcio wykąpał się z tatusiem, więc jedną kąpiel miałam z głowy :)
Ja nastawiam sie na spokojny wieczorek... Zrobię sobie chyba kakao i zrelaksuję :)

Do góry