reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
cMarta 2801 a czy Ty nie chodziłaś do B bodajże??:) tak patrzę na Twoje zdjęcie i tak niewyraźnie Cię widać ale... coś mi się kojarzy hehe
KINGA pies śliczny....

cześć dziwczyny
necia35 co za babsko!:szok:ale bym jej powiedziała kilka słow.A jak maluchy już zdrowe?
Kinga85 śliczny psiak:-)
A u nas z mleczkiem coraz lepiej:-)
Bartuś teraz zasnął to moge sie ogarnąć:-)
U nas dziś pogoda taka sobie wilgotno i ponuro ale tylko -2
Musze posprzątać bo synuś zrobił mi sajgon wszystko mam porozrzucane.

Hejka :)
Kinga psiak jest super :)
Co do zdrówka dzieciaczków to jeszcze daleko :( Pawełek straszliwie kaszle a Adaś zaczyna kolejna nocka nie przespana a sama czuję się nie lepiej :( a tu jeszcze muszę posprzątać całe mieszkanko i coś na jutro do jedzonka uszykować pójść na zakupki bo jutro teściowie przyjeżdżają z księżniczką czyli szwagierką (Adasia chrzestną) wkurza mnie t bo wszyscy jesteśmy nie do życia a oni w takim momencie odwiedziny sobie wymyślają :wściekła/y:
Aguśka gdybym wczoraj się tak nie spieszyła na wizytę u lekarza od rehabilitacji z Adasiem to pewnie bym jej to wygarnęła ! Ale jeszcze będzie okazja wtedy jej dam do słuchu bo to już przesada ! Kocham swoje dzieciaczki najmocniej w świecie i zrobiłabym dla nich wszystko

Ja już wróciłam z US, ludzi tyle, ze nie miałam gdzie auta zaparkować :/
No ale z racji, ze do złożenia miałam pit i nip, a przy pitach kolejka 20 osobowa...poszłam najpierw nip złożyć...nikogo nie było i pan był tak uprzejmy, ze i pit mi przyjął :)
A jestem zadowolona bo nawet fajny zwrot z podatku mi wyszedł :D

Kinga psiakowi chyba zimno...taki skulony stoi :)
Aguska dobrze, ze Baruś coraz lepiej przyswaja mleczko :)

JA zaraz muszę podłogi pomyć. Maja dostała kawałek Lubisia od Jakubka... i całą podłogę mam brudną... Bo panna pokruszyła i raczyła z paneli zlizywać hehehe

Oczywiście jak wychodziłam do us to Majka zasnęła...tylko w drzwiach spowrotem się pojawiłam a moje dziecko się odezwało... Ta to wyczuje moment...jakby nie mogła trochę pokaprysić tatusiowi :tak:

Necia dużo zdrówka dla WAS a w szczególności dla dzieci, bo dorosły jakoś zniesie a najgorzej patrzeć jak maluszki cierpią :(

Witajcie!
Necia no co za baba! Śmiać mi się chce z tym "rozepchanym dzieckiem" u mnie dzieci na bebilonie pepti i są "normalne" hehehe Oj ja już pewnie wyraziłabym swoje skromne zdanie jakbym na taką trafiła :angry:
Marta u mnie Pawełek też był na bebilonie pepti i jej to powiedziałam że mojemu starszemu synkowi do otyłości to jeszcze bardzo daleko !

reklama
Necia widzisz sama...mojemu "szczypiorkowi" też brakuje do otyłości... hehe żebra liczyć mozna, chociaż do roku czasu był pulchniutki...a przez kolejne 2,5 roku przytył...6 kg :)
A dzieci tak...nawet takie małe a już psocą :)

Do mnie dzisiaj przyjeżdża siostra!! Bedzie pewnei około 16...
Do tego mąż ma nockę więc babską nockę sobie zrobimy...
Trzeba będzie barek uruchomić i dobre winko wyjąć :)

Do góry