reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Marta dużo dużo zdrówka dla Oli !!!!!!!!!!!! A Ty widzę że z jedzeniem masz tak jak ja! Strasznie mi przykro jak tak czytam o maluszkach które tak cierpią :( mam nadzieję że będzie już tylko lepiej tego Wam z serca życzę !
Kasiu biedulko mam nadzieję że już z nerką wszystko w porządku!
Dziewczyny dziękuję za pocieszenie :) Czeka mnie ciężka noc Paweł co chwila kaszle okropnie przez sen a ja w pogotowiu trzymam ręczniki bo może wymiotować w dzień niestety miał taki atak kaszlu że wszystko zwrócił ;(
Zapowiada się że wszyscy będziemy chorzy mnie też coś bierze i męża :(
Oby nie było tak jak 2 miesiące temu gdzie cała nasza czwórka miała zapalenie oskrzeli ! Coś okropnego :(((
Oby jutrzejszy dzień był lepszy tego życzę Wam i sobie!!!!!!!

Dziewczyny jak tam nocka z waszymi małymi chorutkami?

Mi mąż z rana przyniósł pączków...ale z ilością przesadził :-D
No ale czego w tłusty czwartek się nie robi hehehe
paczki_z_polewa_i_orzechami_desery_fotografie_29741.jpg
Smacznego!

Hej:)
Ja od rana pałaszuje chruściki mojej mamy. Mmmmm, pyszności:) Po pączki chciałam iść, ale nie przewidziałam, że Alex tak szybko się obudzi i niestety nigdzie sobie nie pójde, dopóki Ł nie wstanie. A nie wstanie pewnie szybko, bo z pracy wrócił o 2 w nocy, to se na pączki zaczekam:)

Marta, Necia, czekamy na wieści, jak wasze skarby się czują?

Marta03, ale Ci zazdroszczę. Królestwo oddam za jednego pączka:)

Kinga, i Tobie życzę miłego czwartku! Oby był tłusty:) No i oczywiście wszystkim mazurskim mamom także:)

Kasia dawaj do mnie z Alexem!! Poczęstuję pączusiem ;)
Aaaa mójmąż poszedł spać przed 7...i już pomału wstaje... Wypijemy kawkę i pojedzie dalej :/
Ech i on i ja mamy przekichane trochę :/

A jak maż pojedzie to koleżanka na kawkę się zapowiedziała :)
Nie będzie mi sie nudziło hehe

Witajcie:-) ale tu dziś pączkowo mniam !
U nas noc była koszmarna Paweł przekaszlał ją całą :-( a Adaś się non stop budził a przed 6 sam zaczął kaszleć i płakać ! A na dodatek mamy dziś wizytę u lekarza rehabilitacji a myślałam że to jutro !A na dodatek wyłączyli nam wodę ! Ciekawe co jeszcze się mi dziś przytrafi? Mam nadzieję że dla odmiany coś dobrego!!!
Kochane Mazurskie Mamusie życzę Wam udanego tłustego czwartku ;-)

necia o fak.. :-( biedaczki.. szybkiego powrotu do zdrówka dla smyków!

...a ja dziś dostałam @ ://

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a u nas dzis nocka przespana od 20 do 7.30.:) spalysmy obie wtulone w siebie:) dzis juz bylo ok, rano zdarzyla sie kupka ale juz raczej taka akceptowalna. nowe mleczko ola dostaje, jest ciezsze troche na zoladek i mala ma problemy z odbiciem. ale jakos z tym damy rade. jutro jedziemy do gastrologa, az sie boje po tej jelitowce ja jutro zwazyc:(

paczki tez zakupilam, z rosario, pychota, wg mnie lepsze nic od Bienka:)

Martus u Ciebie naprawde sie ludzi przewija:) w przyszyl tyg i ja napewno wpadne:)

Do góry