reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Olka tez juz spi...ja zrelaksowac sie niestety nie moge, bo martwie sie tymi kupkami...juz bym chciala zeby bylo rano i zebysmy juz byly na wizycie u gastroenterologa...chyba sie wykoncze no...

Bietka a my mozemy sie kojarzyc? jestes rocznik 87? ja do gimnazjum chodzilam do piatki...

reklama
Kinga a może ja Cię kojarzę?;p jesteś rocznik mojej siostry... nie chodziłaś czasem do piątki, podstawówki?:)
Ja to chodziłam do Sp2 (zielona) Nie wiem może i się kojarzymy kto wie... Iława to nie W-awa ;)

no i ja mam chwilkę dla siebie... wypiłam kakao i teraz czekamy z mężem na film na tvn.

dziewczyny a wy gdzie mieszkacie? pytam Iławianki prócz Marty bo ją znam i wiem gdzie mieszka teraz..
Ja mieszkam w falowcu.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
W każdym razie Iława nie jest duża...to mamy wszytskoe blisko do siebie hehe

Ale mnie muli...
Idę sie wykąpać, moze mi sie poepszy :)

Marta śliczne sukienusie:) i zdróweczka dla Oli ! Zobaczysz będzie wszystko dobrze!
Ja dziś z Adasiem byłam u lekarza i mam straszny niesmak co za babsko już do niej nie pójdę! Nie dość że powierzchownie zbadała małego a jak poprosiłam by też uszka zbadała to powiedziała że nie ma ze sobą sprzętu ! Potem chciałam by mi wypisała receptę na bebilon pepti bo mi się kończy a ona na to że po co mi to mleko przecież Adaś ani nie ma wysypki i dobrze przybiera i czy chcę z niego zrobić rozepchane dziecko a w wieku 2 lat nawet przez drzwi nie przejdzie takie będzie grube ! Oniemiałam ! Mleko zostało mu przepisane ze względu na silną wysypkę całej główki i buźki i ciałka i na to że nie miał łaknienia nie odczuwał w ogóle głodu! teraz jak dostaje bebilon pepti wszystko pomalutku wraca do normy a wysypki nie ma bo widocznie mu to mleko pomogło ! A co do roztycia to mu bardzo dużo brakuje !Co za baba

Witam piątkowo:)

Marta tak myślałam sobie może dziś byśmy się spotkały co? Bym przyszła z Filipkiem do was w końcu zobaczyć to mieszkanie.
Tylko ze ja mogę dopiero popołudniu. Od 13 bede wolna jak coś. Daj znać czy Ci pasuje.

Miłego dnia dziewczynki!

Witajcie!
Necia no co za baba! Śmiać mi się chce z tym "rozepchanym dzieckiem" u mnie dzieci na bebilonie pepti i są "normalne" hehehe Oj ja już pewnie wyraziłabym swoje skromne zdanie jakbym na taką trafiła :angry:
Kinga tak pasuje mi... Zgadamy się na gadu...

Ja dopiero wstałam... Co prawda Maja nie śpi od 6 ale tatuś się nią zajął :) ja tylko przypilnowałam ją jak m. robił mleczko... tzn położyłam do siebie do łóżka :D
No i czas się ogarnąć...
Mąż pojechał do skarbówki złożyć nip-1 na firmę, zaraz ja pojadę złożyć na siebie nip-3...
Taką miałam nadzieję, ze jak wstanę to już na koncie zwrot podatku będzie, ale chyba mi sie coś przyśniło hehehe
Chociaż nie powiem, już powinny wpłynąć :/

Ok idę sie ogarnąć

reklama
Do góry