reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

melduje sie ze zyjemy i jestesmy w domu. wpadne pozniej, opowiem nasze przygody z wczoraj...
teraz ide spac, o niczym wiecej nie marze

reklama
My właśnie wróciliśmy z 1,5 h spacerku... Byliśmy się przejść i na placu zabaw. Maja się wyspała a Jakubek wyszalał :)
Jakubek dojrzał nowy sklep z zabawkami...wybrał sobie zabawkę za udaną wizytę u dentysty... Bo muszę się z nim przejść...w 4 ma lekką plamkę i chcę to sprawdzić. No tylko wybrał sobie zabawkę z wysokiej półki...he!

Marta jak wypoczniesz napisz co tam u was, bo aż się dzisiaj martwiłam jak nie pisałaś. Ważne, ze jesteście w domku!

Witajcie:) Ale na klikałyście ! Ale Wasze dzieciaczki duże się urodziły :) mój Pawełek w 41 tyg się urodził i ważył 3100 a Adaś w 38 i 2800 takie małe drobinki :) i trochę przed urodzeniem w szpitalu mnie lekarze postraszyli że w jednym i drugim przypadku miałam za mały brzuch :( a jak pojechałam rodzić Adasia to w szpitalu na usg przed samym porodem powiedział mi lekarz że moje dziecko wydaje się nie proporcjonalne i za mało waży ! Pewnie sobie wyobrażacie co czuje matka która dowiaduje się o takich rzeczach przed samym porodem! Zero taktu i mózgu jak dla mnie a moje dzieciątko urodziło się zdrowiutkie choć byłam przerażona i nie wiedziałam czego mam się spodziewać !
Kochane życzę Waszym Maluszkom zdrówka i słoneczka !!!
Marta 2801 napisz co u Was!
A u mnie dziś szpital z Pawełkiem byłam u lekarza ma zapalenie oskrzeli i antybiotyk i Adaś już zaczyna mi chorować i gorączkować :( a ja już mam dość i nic mi się nie chce :( nawet nic jeszcze nie jadłam
Trzymajcie się cieplutko :)

A u mnie dziś szpital z Pawełkiem byłam u lekarza ma zapalenie oskrzeli i antybiotyk i Adaś już zaczyna mi chorować i gorączkować :( a ja już mam dość i nic mi się nie chce :( nawet nic jeszcze nie jadłam
necia zdróweczka dużo dla dzieci twoich. ach i akurat Ci dwójka choruje naraz.. :( Ty pewnie wykończona co mnie nie dziwi. Odpocznij jak tylko bedziesz mogła i nabierz sił. Pozdrawiam

Miłego popołudnia!
Ja ciągle poza domem:) z psem oczywiście i z synem. Własnie wróciliśmy i teraz Aslan rozpracowuje swoje nowe ucho wędzone... ma zajecie na chwilkę.
Ja zmykam na serial :) i herbatkę z mężem.

Marta2801 pisz co u Was:)
Marta0307 ja dzisiaj tyle co dałam rade na szczepienie z małą iść... tzn do samochodu, a i tak znajoma mi małą niosła. zawiozła mnie i przywiozła. a ja zeszłam i weszłam na 4 piętro i nogę mi rozrywa.
na plac zabaw może bym dotarła z bólem, ale po placu już bym nie dała rady za małą latać. a nie sądzę żeby usiedziała w wózku;p

na szczepieniu ok, mała waży 10200 , spodziewałam się że więcej ...

Necia to niewesoło z dzieciaczkami.. im też dużo zdrówka życzę

ech pisałam ale zadzwoniła teściowa i wytrąciła mne z równowagi... może potem coś dopisze.

Witajcie!
Ja już mam dzieci przygotowane na nockę.
Maja od 19 śpi a Jakubek jeszcze ogląda pluszakowe bajki ale już w wyrku więc zaraz zaśnie pewnie :)

Necia współczuję dwójki choruszków. Niech wracają do zdrówka, to i ty wtedy wypoczniesz!
Kinga dzisiaj pogoda dopisała więc świeże powietrze wskazane
Bietka, oj ty się masz z tą nogą... Aaa temat teściowej = temat rzeka!!

Bietka z teściową różnie bywa niestety...
Marta no pogoda dopisuje!

U mnie Fiol ogląda baje o smokach... zaraz pewnie też zaśnie.
A ja szykuję się na serial mój :)

Hej kobitki
Bartek dopiero przed chwila zasnąl
dzis dałam małemu bebilon pepti i jakoś pomału wydaje mi się że przejdzie choc trochę czasu potrzeba.samo mleczko oczywiście nie bardzo mu wchodzi ale z kaszka jakoś dał radę:-)tylko co dziwne nie przez butle a łyżeczka jadl kolacje:eek:to dziwne bo zawsze rano i wieczorem dostaje butle chyba mi dziecko dorasta:szok:
A ogólnie to byliśmy na spacerku zrobiliśmy z m małe przemeblowanie w pokoju i tak nam minął dzień

reklama
Aguska dobrze, zę jako tako to mleczko... Z kaszką czy bez ważne, ze mały pije/je.

Ja sama już...
Ale za to o 6 rano już dostawę pączków będe miała...
I znowu będe wieczorem narzekać, jaka to ja gruba nie jestem :wściekła/y:

Do góry