reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Hej kochane:)
U nas lekka poprawa. Alex wczoraj po południu zjadł jogurt a wieczorem i dziś rano wypił mleko, także chyba wszystko wróci do normy. Nie wymiotuje i biegunki też nie miał przez noc.
Marta03, my też idziemy dziś do przychodni, ale dopiero na 14, bo już miejsc nie było.
Marta28, namęczycie się bidulki i jeszcze stale same.
Kinga85 witaj:) Pisałyśmy kiedyś ze sobą na grupie iławianek, którą założyłam, ale później zniknęłaś. Fajnie, że jesteś:)

Miłego dzionka dla wszystkich mazurskich mam:)

Kinga85 witaj:) Pisałyśmy kiedyś ze sobą na grupie iławianek, którą założyłam, ale później zniknęłaś. Fajnie, że jesteś:)
a no widzisz...
mi też miło :)
Ja pojawiam się i znikam taka już jestem ;) częściej piszę na zamkniętym forum.
Ale zobaczymy jak tu bedzie.. ;)

Miłego dnia
wzajemnie!

POGODA CUDNA DZISIAJ!!

Kasia wy też do rodziny należycie? Widzisz mogłyśmy się zgrać, ja sie dodzwoniłam i mogłam Alexa też zarejstrować... Kasiu a co to za grupa iławianek?

No a my po lekarzu.
Maja nie ma zapalenia, ale jeszcze jej się sączy. Dostała kropeki inne, przeciwgrzybiczne jakieś... i zyrtec ma brać przez 3 tygodnie. Jak będę zaniepokojona to dostałam też skierowanie do laryngologa, bo nasz lekarz <żuralski> będzie tydzień na urlopie... A jak wszystko ok to za dwa tygodnie do niego na kontrol. Stwierdził, ze raczej wszystko będzie ok...tylko solidnie nosek mam płukać, pomimo, ze nosek czyściutki :/
Ale wracam do domku a tam posprzątane :) Mąż z synkiem się postarali :)
Teraz czekam aż Maja wstanie, bo od 6:30 tylko 15 min drzemki miała i teraz zasnęła... Zjemy obiadek i idziemy na spacerek i do koleżanki na kawkę :)
O Kinga tam w twoje okolice ;)

Męża wysłałam do sklepu... Obiadek mam z wczoraj ale jutro zażyczył sobie rybę, więc pojechał kupić :)

hej dziewczyny
Kinga witaj
KasiaiAlex fajnie że Aleźowi już lepiej;-)
marta2801 napewno Oli będzie niebawem lepiej
marta0307 ale miła miałaś niespodzianke:-)zdrówka dla maej

A i my dziś u lekarza byliśmy.Mały dostał Nutramigen ale niestety nie przejdzie mu to mleczko przez gardło więc jutro idę po recepte na bebilon pepti.Pediatra powiedziała że niestety mam alergika w domu i że jak skończy 2 lata wyśle nas na testy do alergologa bo teraz to trochę bezsensu.Ogólnie rozwija sie super i waży 10500:-)
My po lekarzu byliśmy już na spacerku i zaraz jemy obiad i znowu ruszamy bo ja czuje już wiosne jest pięknie

Marta03, mi Alex właśnie zasnął jak mamy zaraz do lekarza wychodzić. Też należymy do rodziny, ale do dr Kosyl.
A grupę Iławianek założyłam kiedyś, ale nie przetrwałą:) Zazdroszczę takiej niespodzianki:) ja właśnie sama sobie posprzatałam i podłogi pomyłam. Dziś mam spokój z obiadem bo mój Ł leży rozłożony na grypę żołądkową. Żeby było ciekawiej, moi teściowie byli u nas na obiedzie w niedziele a dziś też u nich jelitówka...Na szczęście u małego już koniec.

Aguska, może na tym bebilonie będzie wam lepiej. A co do wagi, to mój Alex 3 tygodnie temu ważył równe 11 kg. Dziś zważymy się znowu, mam nadzieję, że dużo nie zjechał przez te wymioty.

KasiaiAlex to twój taki grubcio co?:-)a duży sie urodził?Bo mój to mały orzeszek sie urodził bo tylko 2600kg więc i tak ładnie waży bo jak miał 5 msc to potroił swoja wagę urodzeniowa ale teraz to co mało mi je i biega to pewnie też dlategop aż tak dużo nie przybiera.

Kinga moj maz jest kierowca...a tego na ile wyjezdza w sumie nie wiem nigdy...

Martus u Oli ciagle biegunka, ja z kolei bylam u lekarza wczoraj. w niedziele qpsztale byly doslownie jak sama woda, ledwo pielucha to miescila, a nieraz i nie miescila, wczoraj do 14 bylo ok, potem znowu sie zaczelo tzn po jedzeniu jest kupka dosc rzadka ale juz nie woda i nie takla metna tylko o zolciutkim kolorze...daje jej smecte, dzis jeszcze podalam enterol 250. jak w nocy bedzie powtorka z rozrywki i jutro tez beda kupki to nici z rehabilitacji i pewnie szpital:(

normalnie plakac mi sie chce:(

reklama
Marta 2801 trzymam kciuki by Oli się poprawiło biedulka maleńka zdrówka jej życzę
Aguśka dziwie się że pediatra przepisała od razu te najgorsze mleko bo nutramigen jest strasznie niedobry mało które dziecko je akceptuje :( bebilon pepti też mu pewnie nie będzie smakować ale spróbuj mu dawać z kaszkami jak samego pić nie będzie chciał !
A co do wagi maluchów to mój też taki okruszek mały jak się urodził ważył 2800 a teraz 8900 ale to mały niejadek :(
U nas kolejny dzień choróbska Pawełek ma kaszel katar i gorączkę :(i chyba niestety Adasia zaraził bo mi dziś kicha i pokasłuje troszkę :(
Ach iedy się ten okres choróbsk wreszcie skończy:(((
Życzę zdrówka dla Wszystkich !!!!

Do góry