reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Witam.
Udzielałam sie kiedyś na forum BB, zdarzyło się jednak tak, ze miałam dłuższą przerwę.
Wątek MM widzę zamilkł...

Więc zakładam nowy, który mam nadzieję szybko ożyje :)

Tak więc pytanie
CZY SĄ TU AKTYWNE MAZURSKIE MAMY??
Witaj Marta!
miałaś rację że ruszyło... fajnie! założyłaś jeszcze raz ten sam wątek :D heh

Witam was dziewczęta! Jestem z Iławy:) znamy się z Martą :)

Może czasami coś tu napiszę jak bede miała czas na to.
Pozdrawiam serdecznie!!
;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ach brakuje mi tu starej ekipy niektórych z dziewczyn... :-( to były fajne czasy mazurskich mam... :(

syneczki ciebie to chociaż mam na Fb a ciebie marta100 na Nk. Z jatrą mieszkamy w tym samym miescie wiec kontakt jakiś jest.. ale reszta.. :( nineczka...grubelek, Natala

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kinga witaj!

Niech któraś da mi kopa...muszę sie ogarnać.
Ide dzisiaj do przychodni na 11...niby jest dobrze ale niech mi jeszcze lekarz zajrzy w uszka Mai, czy się wszystko wygoiło...
A przy okazji plac zabaw zaliczymy... HE co ja piszę przy okazji...obowiązkowo!! :-D

Bietka stanęłaś już " na nogi" :-)

Napisałam i wcięło mi posta :/

Kinga mi też sie wydaje, że u Mai wszystko ok z uszkami...ale lepiej niech lekarz mnie w tym upewni.
Oj 1 marca już mamy... trzeba sie mężowi podlizać, bo za tydz ur mam :tak:

Dziewczyny za 20 dni wiosna!!!! nareszcie...

u nas znowu ciezka noc:(
no i zostalysmy juz same bo maz po 2dniach w domu juz musial ruszyc dalej...

marta2801 witaj!! Tak wiosna tuż tuż... ja już słyszałam ćwierkanie ptaszków to dobry znak... a od 10go ma być ocieplenie odczuwalne już

a twój mąż czym się zajmuje? na długo wyjechał... :(

reklama
Martuś a co się dzieje? Oleńka dostaje leki będzie lada moment lepiej... A jak znosi syropki?

No tak my o 11 do przychodni, a ta moja gwiazda ani myśli się zdrzemnąć...pewnie zaśnie jak akurat wizytę bedziemy mieli :/

Do góry