reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

teraz to chyba jelitówka panuje bo wszędzie słychać o wymiotach, biegunkah..
dzisiaj taka ładna pogoda a moje dzieciątko musi siedzieć w domu ech bo nie ma kto z nią wyjść...
ja nie mam obiadu, ogólny nieład w domu i zero chęci do życia.
Marta skąd Ty masz tyle pozytywnej energii?? że jeszcze podłogi chce CI sie myć.....?

reklama
Bietka kochana podłogi już dawno pomyte! Już dwa prania zrobione, naczynka też pomyłam...
A widzisz mogłaś Marylkę podrzucić na plac zabaw byśmy sie nią zajęli ;)

O matko nie straszcie jelitówką :/

Tak myślałam okna pomyć...ale mam nadzieję na szybką wymiane i nie chce mi się tych starych myć :/

widzisz Martus dobrze ze jednak z Olka nie wpadlysmy do Ciebie bo u nas najprawdopodobniej podwyzszona temperaturka juz byla poczatkiem tej biegunki u malej...

poki co olka dzis ulewa nawet po wodzie, po mleczku nawet zwymiotowala...bida moja mala...ide sie do niej polozyc bo spalam dzis 2godziny...

Chyba wszystkim już dała w kość ta zima...
W koło same choroby :/
A najgorzej jak dziecko jest chore...
Dorosły przejdzie chorobę i zapomni a u dzieci już inna bajka :/

No ja z Miśką same zostałyśmy... Jakubek z tatusiem na placu zabaw...

Aaa wieczorem będzie któraś na forum?
Męża nei mam na noc więc pewnie nocnym markiem będe, bo nigdy nie mogę zasnąć bez niego :)

Hej dziewczyny ja tu widzę choruja wam maluchy:-(to zdrówka przesylam
my jutro do tej naszej pediarty idziemy ciekawe co mi powie?ja wiem że to mleko uczula ciekawa jestem co ona na to.
A ja byłam z Bartkiem tylko na 15 min na dwórku jakoś tak krótko bo zaraz tatuś z pracy wrócił ale już jutro małego zabieram na dłuższy spacer po lekarzu.
mówicie jelitówka o nie mam nadzieje że nas to ominie.
A wieczorkiem to i ja sie odezwe;-)

Dziewczyny, nie uwiezycie...
Moja miśka kąpana była o 18,30 i już przed 19 padła przy kaszce :D:D
Jakubek leży i ogląda pluszakowe bajki...
Dzisiaj dzieciaczki kąpały się razem :)

A ja już też wykąpana, wypachniona... w piżamce siedzę, a to nie zbyt częsty widok o tej godzinie :D:D

Marta03, to szybka jesteś:) Ja to ostatnio łazienkę okupuje dopiero od 1 w nocy:)
Aguska, dobrze, że szybko znalazłaś alergen. Oby teraz się u was poprawiło.
Marta28, wiem co czujesz biedaku. Ostatnio też śpię mało, bo ciągle coś z małym nie tak. Już nie pamiętam, kiedy ostatnio się wyspałam. Za to Alex dziś w nocy pobił rekord w spaniu. Zasnął wieczorem o 20 a obudził się rano o 9:) Dla odmiany ja zasnęłam o 1 a wstałam już o 7, także nie skorzystałam za wiele z jego długiego snu.

U mnie Bartuś o 19 zasnął jak zwykle:-)
Oglądałam z m film wojna polsko-ruska ale zryty!
Zaraz też idę się kąpusiać ale przed tym jajecznicę zrobię na kolacje bo jacyś głodni jesteśmy.
Później sie do was odezwe;-)

reklama
Jak ja nie lubię samotnych wieczorów :/
Brrrrr
A to jeszcze tak cicho :/
-----------------------------------------------------

Nikogo nie ma... więc ja zmykam spać, tzn w łóżku już jestem tyle tylko, ze lapka odłoże :)
A jutro przychodzą nam net podłączać :)
I w końcu przestanę "pożyczać' od sąsiadów :D:D:D

Spokojnej nocki!

Ostatnia edycja:
Do góry