reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Hejka!
Nadaję od rodzicow :) Ale nie chce mi sie odpalac laptopa więc piszę z komorki i pewnie trochę nieskładnie :)
Dzisiaj spimy osobno z mężem :/ ja z Mają w sypialni (hehe a moi rodzice w salonie) a mąż z Jakubkiem w pokoju mojej sis. Niestety mąż o 5 ma pobudkę bo do pracy musi pojechac...

Bietka no to nie miałas kłopotu i poszłas na łyżwy... Oby noga szybko doszła do siebie
Marta Kasia super macie maluchy i tak jak Kasia pisze cwiczenia dadzą w koncu efekty!

A teraz życze udanego wieczoru.
U nas imieniny taty udane... Jutro imieniny mamy mojego m.

reklama
Witajcie :) A ja dziś troszkę przydołowana jestem :( Pawełek zaczął mi coś chorować boli go gardełko zaczął się mu katarek i jeszcze temperaturę przed spaniem miał :(
Ja chcę wiosny i a kysz z tymi choróbskami !!!
Buziaki dla Waszych pociech by były zdrowe bo to w życiu najważniejsze

Witam niedzielnie:-)
ja wczoraj z m poszliśmy do mojej przyjaciółki i wypiłyśmy sobie winko :-)moja mama z małym została.wróciliśmy o 24.30 a 6 rano musiałam wstać żeby Bartka nakarmić i wiecie co?normalnie wstałam jakby nigdy nic:-)później tylko żoładek mnie bolał ale ja zawsze tak mam bo w sumie to ja nie pije:p
A dziś wybieramy się na spacerek bo słoneczko ładnie świeci i jest tylko -3
Miłego dzionka

Necia oby Pawełek Adasia nie zaraził.:(
Marta ten Twój chłop naprawdę dużo pracuje.... i mało śpi... mój Piotrek nie z takich;p no ale przynajmniej mam go w domku więcej:) a co do spanie osobno, to znam małżeństwa co zawsze śpią osobno bo razem niehigienicznie:-D
ale ja nie wyobrażam sobie...

ja unieruchomiona. o kulach po mieszkanku. ech nie wiem czy jechać do chirurga ale na myśl że będzie mi szarpać nogę i nastawiać robi mi się słabo:( pczekam do jutra, może będzie lepiej, choć dzisiaj w nocy mdlałam z bólu a jeszcze Mała nie chciała spać i skończyło się tak że spała z nami. wstała o 8 marudna że szok. o 10 ją położyłam, położyłam się koło niej i śpi już 2,5 godziny!! :szok:

Marta 2801 ćwiczenia na pewno przyniosą efekty i niedługo będziesz się uśmiechać na wspomnienie tych dni kiedy CIę to przerastało, przerażało:)

a u nas dzis biegunka.... jak nie urok to sraczka sprawdza sie w 100% u nas...
na szczescie Ola pije, sika, ciemiaczko ok. mam nadzieje ze to przez antybiotyk i zabki takie atrakcje, jutro pojde do lekarza zeby zmienila bo gardelko dalej troche czerwone a tego juz sie boje podawac...

swoja droga dawalyscie kiedys dzieciom sumamed?

Witajcie!
My już w domku, zaraz trzeba sie wziąść za dzieci...i wolny wieczór będzie.
Dzisiaj imieniny teściowej...popiłam trochę winka ze szwagierką :zawstydzona/y:

Co do mojego męża...czysty pracoholik!! Ale coś kosztem czegoś... mamy trochę w mieszkanku do zrobienia to raz a dwa ja mogę pozwolić sobie z dziecmi w domu posiedzieć... No i takie są uroki prowadzenia własnej firmy... :dry: Chociaż nie powiem, zeby było mi na rękę to, ze męża więcej w domu nie ma niż jest.

Bietka ty biedaku!! Do chirurga leć... A jak taka kulawa jesteś to ja na kawę wpadnę, bo chyba sie nie doczłapiesz do nie ;)
Marta dużo zdrówka dla Oleńki!!
Kasia jak Alex teraz już zastrzyki macie za sobą więc będzie coraz lepiej!
Aguska poprawa będzie napewno...od razu efektów nei będzie ale pewnei jutro już się poprawi...
Necia zdróweczka dla was!

Idę te moje szkraby do snu szykować...
dzisiaj dzień dziecka, bez kąpieli :) Mama nie czuje się na siłach heheheh

Marta zapraszam, ale nawet nie jestem w stanie chyba p[rzyjmować gości;)
chyba że jutro będzie lepiej...:) cały dzień siedziałam na łóżku, czytałysmy książeczki z małą i takie tam... mąż niby posprzątał trochę ale jeszcze brakuje do doskonałości:)
miłej nocy wszystkim:)

reklama
Do góry