Marta coraz większą mam pewność że u Oli to ząbki! Twoja córcia chyba się zmówiła z moim Adasiem bo u niego też zapowiada się kolejny ząbek! Biedulek cierpi i stęka przez sen i strasznie niespokojnie śpi. Mam nadzieję że te zębolki naszym dzieciaczkom wyjdą szybko by tak nie cierpiały.
A co do raczkowania to ja szczęśliwa przedwczoraj chciałam się pochwalić pani rehabilitantce że synuś raczkuje a ona do mnie że prawą nóżkę nieprawidłowo pod dupcie kuli
muszę z nim ćwiczyć . Powiedziała by jak najdłużej raczkował i by nie stawał zanim dobrze się nie nauczy raczkować. Tylko że on już od pewnego czasu sam wstaje jak jej to powiedziałam to kazała mu ograniczyć na ile się da .
A Pawełkowi na te rączki dawałam wapno i specjalną maść i zobaczymy jutro co będzie
Pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki :-)
A co do raczkowania to ja szczęśliwa przedwczoraj chciałam się pochwalić pani rehabilitantce że synuś raczkuje a ona do mnie że prawą nóżkę nieprawidłowo pod dupcie kuli
A Pawełkowi na te rączki dawałam wapno i specjalną maść i zobaczymy jutro co będzie
Pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki :-)