reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Kasia 17 do zrzucenia?:) oj chyba dawno w lustro nie patrzylas:)

Kasia pamietasz jak niedawno rozmawialysmy o moim pechu do sobot?
ola dzis znowu 37,5 mam nadzieje ze nic wiecej sie nie przydarzy i nie bedziemy musialy isc na pogotowie, ale w poniedzialek obowiazkowo lekarz...

ja tez opadam juz z sil...i fizycznie i psychicznie...

reklama
Witajcie:) A ja mam dziś nerwa! Pawełek wstał drapiąc się po dłoniach ja patrzę a po wewnętrznych stronach dłoni ma krostki takie zlewające się i po między paluszkami też a w ogóle paluszki ma popuchnięte! Obejrzałam go całego nigdzie indziej nie ma tylko tam! Podałam mu wapno posmarowałam maścią! I teraz się zastanawiam od czego to ? Od 2 tyg chodzi do przedszkola to może tam jest przyczyna może umył ręce mydłem i może to go uczuliło albo od dywanu! Już sama nie wiem czegoś takiego jeszcze u nas nie było:(

necia35 oby szybko mu to zniknęło pewnie cos z przedszkola przyniósł.
marta2801 to jest stan podgorączkowy to może od ząbkow?
a mojemu Bartkowi o wiele lepiej jest ma na całym ciałku taka kaszke ale na buzi już rumieńce zniknęły tylko krosteczki zostały ale jest o niebo lepiej.
coś czuje że to jednak skaza:-(
bartuś teraz się bawi mój mały złośnik na przekór wchodzi mi cały czas za łóżko:tak:albo ucieka jak mówie tam nie wolno
Ach te maluchy tyle radości daja

a wcześniej pisałaś że maluch pił mleko nan pro a jak go pił to nie miał żadnej wysypki? Bo jeśli nie miał to może wróć do tego mleczka

czyli nie było wcześniej problemów przy tym mleczku? Bo jeśli nie to może to nie skaza białkowa bo nan to ma chyba podobny skład do tego drugiego mleczka

reklama
Marta28, patrze w lustro codziennie i wiem, co mówię:)

Co do sobotniego pecha, to u nas ostatnio gorączka pojawiła się w piątek, więc jeszcze zdążyłam z małym na dyżur do przychodni. A z Oleńką może jednak wybierzcie się do ambulatorium. Chociaż ją osłucha i gardełko zobaczy, to będziesz miała pewność. Myślę, że lepiej iść tam pod wieczór, niż od poniedziałku pchać się do przychodni, gdzie masa chorób wisi w powietrzu. W ambulatorium zawsze mniej ludzi jest.

Aguśka, widzę, że i tobie udzielił się nasz sobotni pech... Oby wszystko dobrze się u was skończyło.

Do góry