reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Witamy porannie:-)
U nas nic nowego, ostatnio troche intensywniej czas spędzamy :tak: Męża nie ma, więc i roboty więcej.... no ale radzimy, radzimy sobie:tak:
Nineczko daj znać jak wyniki będą.
Trzymamy kciuki cały czas.

Kinga hehehe swietny ubaw!! super!!!!!
A ja dzisiaj bede urodzinki szykować.

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Antosia z okazji 4tych urodzin :)
0009misie(gify.city24h).gif

images.jpg

Sto lat Antosiu !!!
Wykasowało mi wiadomość na pół strony :szok: I od nowa...
Wyniki Hani OK (przyszły dopiero w piątkowy wieczór) - cytourografia nic złego nie wykazała, posiew czysty. Chyba najgorsze za nami. Za 3 miesiące kontrol w poradni nefrologicznej a do tego czasu 3krotnie muszę powtórzyć całodobowe mierzenie ilości wydalanego moczu i przyjmowanych płynów. Tylko jak pomyślę o tych bliznach na nereczce i pęcherzu to mam do siebie żal ,że tak długo dałam się zbywać i ze nie poszukałam wcześniej pomocy gdzie indziej :baffled:

Poza tym - pogoda piękna aż żyć się chce! Wczoraj cały dzień na dworze (jezioro, las, obiad pod chmurką). Zdjęć masakrycznie dużo. kika wstawiłam na nk, zaraz wrzucę kilka tu. Hania padła i spała calutka noc, tak ją piesza wycieczka wymęczyła :-D Dziś po pracy też gdzieś się mam zamiar z nia poszwędać, te wiosenne powietrze działa jak najlepsze lekarstwo.

Kinga - Filipek to odważny chłopak :tak:

3.jpg2.jpg1.jpgKilka fotek

Załączniki

• tancerka ;).jpg
    tancerka ;).jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 24
  • ups ;).jpg
    ups ;).jpg
    67 KB · Wyświetleń: 25
  • komplet ;).jpg
    komplet ;).jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 22
  • 12.jpg
    12.jpg
    46,5 KB · Wyświetleń: 24
nineczko cieszę się że wyniki są w porządku i że jest jest ok:)
Zdjęcia śliczne.Hania to piękna i szczęśliwa dziewczynka:))

Ja właśnie wróciłam z pracy i wcinam kolacje.Idę za chwilę spać bo rano szybko muszę wstać,idę z Alankiem do okulisty bo ma pierwsze kontrolne badania.Cieszę się że w Uk są takie organizowane i na pewno nie przepuszczę takiej okazji aby zbadać wzrok małego:)
Dobranoc!

Nineczko cieszę się, że wszystko w porzadku, a zdjęcia super. Hania taka zadowolona i uśmiechnieta;-)

Dziękujemy za zyczenia;-) Urodzinki się udały:tak: przyszło kilku kumpli Antka, bawili się, szaleli, do tego stopnia że dzisiaj Antek w domu zostaje bo nie chciał do przedszkola iść, wszystko go boli;-)
A to wczorajszy torcik, oczywiście mega zachwyt był;-) jak to niewiele tzreba żeby chłopaków uszczęśliwić;-)
Zobacz załącznik 239745Zobacz załącznik 239746

Marta ale Antoś miał fajny torcik! :) wygląda smakowicie :) Filip moj patrzy i mów: mama a co to za chłopczyk? to jego tort? jaki fajny! też mi taki kupicie na urodziny? :-D heh
Marta oglądałam zdjecia na blogu! śliczne są :)

myslę że my na filipa 4ur zrobimy jakies kinder party juz tym razem :) niech sie pobawi z rówieśnikami :) dla dziecka to super taka imprezka.

Pozdrawiam was
:)

reklama
Marta - super torcik ale przede wszystkim super jubilat! Fajna taka imprezka z dzieciaczkami :tak:

Hania idzie dziś "uczyć się" zawodu piekarza. Mają tyle zajęć w przedszkolu, że boję się o czas na odpoczynek :sorry: Popołudniami jest tak wymordowana, że marudzi straszliwie.
Nie zgadniecie co zrobiłam - zostawiłam na noc kluczyki w stacyjce samochodu :baffled::confused2: Masakra umysłowa :eek: Bogu dzięki, że brama zamknięta i nikogo nie skusił...

Do góry