reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Witam was kochane:)
U mnie wszystko ok:)Wróciłam do pracy poza tym dom i rodzina.Ostatnio mamy piękną pogodę w UK także zwiedzamy piękne zabytki np. o takie...

Mało czasu spędzam na bb,więcej siedzę na moim foto blogu,czasami na gg lecz czasami czasu także brak.
Kinga przepraszam że nie odezwałam się po powrocie z Pl ale powrót był dla nas ciężki,potrzebowaliśmy czasu aby się ponownie zadomowić,teraz jest już spoko.Cieszę się Kinga że zakupy udane no i że Filipek pójdzie do przedszkola :)

My ostatnio zrobiliśmy sobie przemeblowanie w domu,dokupiłam kilka żywych kwiatków,półkę na książki i jest tak przyjemniej.W najbliższym czasie przymierzamy się do zakupy nowego auta i lensa do mojego aparatu.Myślimy także nad powiększeniem rodziny bo już czas najwyższy,także jak wszystko pozałatwiamy to będziemy działać:)
Pozdrawiam was wszystkie dziewczyny i życzę wam miłego dnia:)

Ostatnia edycja:
reklama
hej Aga fajnie że się odezwałaś.. u nas w Iławie teraz też piękna pogoda ostatnio wiesz:)
fajnie że sobie zwiedzacie wspólnie!
no i że troszkę przemeblowałaś w domku to zawsze inaczej i pewnie lepiej.

My z mężem powoli szykujemy się do kolejnego remontu tym razem balkon:)
a teraz cieszymy się naszym nowym telewizorem ;))
niebawem rezerwujemy jakieś miejsca na letnie wakacje całą naszą trójeczką:)

co do planowania dzidzi u nas to już nie nazywane jest nawet planowaniem a poprostu czekaniem na cud.. mam nadzieje że uda nam się w końcu zaciążyć i Filip bedzie miał rodzeństwo:)
Życze i wam abyscie długo nie musieli się starać bo wiadomo że to nie takie proste..

pozdrawiam!
;-)

Cześć laski!
Trochę nas nie było ale u nas dużo się działo.
Dzis pierwszy dzień w pracy - dwa tyg spędziłam na zwolnieniu lek na Hanię. Po poprzednich choróbskach doszła ospa :-) Spakowani (święta mieliśmy spędzić u teściów w Białymstoku) wstajemy bladym świtem, żebywczesniej wyjechać i zahaczyć jeszcze o jakiś sklep a tu - niespodzianka! Hania cała w kropki :no: Musieliśmy zostać w domku. Tydzien później ja musiałam jechać na rezonans - stwierdziłam, że przy okazji sprawdzę Hani problemy z moczem. I okazało się, że Hania ma blizny na nereczce prawej i pęcherzu (lekarz olał jej leczenie i takie efekty :angry::wściekła/y:). Musieliśmy wykonać kilka badań w szpitalu - teraz czekamy na wyniki. Masakra!
Cieszę sie, że u was spokojnie.

nineczko ale sie u was działo...:sorry2::no:
życzę oczywiście dobrych wyników kochani! zdróweczka dla całej rodzinki zwłaszcza dla Hanutka:):*
pozdrawiam mocniaszczo!

miłego wieczorku!;-)

Oj NIneczko życzę zdrówka!!! Mam nadzieję, ze wyniki dobre wyszły!
A u nas koszmaru częśc pierwsza tzn zostałam sama z dzieciakami bo mąz ma teraz prace wyjazdową na jakieś 4 miesiące, co prawda raz na dwa tyg przyjedzie ale naprawdę ciężko samej z dwójka dzieci... no i na dodatek Piotrkowi pierwszy ząb wychodzi, bidulek marudny jest, boli go:-( na szczęście już się przebił przez dziąsełko.
My na szczęście zdrowi, teraz obmyślam plan Antka 4 urodzinek bo już lada dzień;-) Jak ten czas leci...

hejka
nineczko dużo zdrówka dla was życzę:)3 majcie się ciepło kochani:))
marta bądź dzielna,na pewno sobie poradzisz choć wiem że nie jest łatwo ale dasz radę,nastaw się pozytywnie:)I udanych przygotowań do urodzin 4 latka:)ale ten czas leci...:)

Pozdrawiam was kochane i życzę miłego dnia!

marta100 dajesz sobie świetnie radę na pewno! nie masz innego wyjscia ;) no i udanych urodzin synka! :-) leci czas leci... dzieci szybko rosną :)
i mój w tym roku 4 lata kończy! ale to jeszcze trochę czasu zanim zacznę planować heh ;)

Dziękuję dziewczynki za wszystie słowa otuchy :tak: Cmoki dla was.

Maarta - nie zazdroszczę "samotnego" macierzyństwa ale wiem ,ze na bank sobie poradzisz :tak: Masz w domu dwa słonka kochane, grzeczniutkie - będzie OK!

Czwarty dzień czekam na list z wynikami małej, ktory chyba piechotą idzie z Białegostoku. Na 100 % został wyslany we wtorek z samego rana. To już list zza oceanu szybciej dotarł :baffled:
Brrr - zimno dziś ale chociaż słonce świeci i śladu śniegu nie widać :-p

reklama
no Nineczko jak wyniczki???

halo dziewczyny co tam wiecej u was słychać? marta100, syneczki i reszta pisać! ;-)

a tu z dzisiaj moj synek miał ubaw na całego

Do góry