reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Cześć Laseczki!!!!
Przepraszam, że się nie odzywam, normalnie lanie mi się należy...
U nas oki, ja od czerwa wracam do pracy, nianka juz przyhodzi do Piotrusia, jak narazie jest oki:tak:
Pogoda w końcu piekna, życ się chce, jak ja się cieszę z domku, mam swoje podwórko, taras, ech.... super!!!! Siedzę często w ogrodzie, sadzę rożlinki, jeszcze dużo pracy zostało.
No i żal mi że akurat na wakacje wracam do pracy, na szczęście jeszcze przed powrotem uda nam sie na krótki tygodniowy urlop wybrać:tak:

Kinga właśnei czytałam jakie zamieszanie na styczniówkach 2011;-) ech niektóre osoby maja rozdwojenie jaźni.... miałyśmy tez taką osóbkę na grudniówkach:tak: szybko ja dziewczyny pognały.

reklama
marta100 fajnei ze u was okej:) pogoda piekna no i od razu inaczej no nie:) masz swoj ogródek mozecie sobie wyjsc to jest ekstra! ja u teściów zawsze mam ta przyjemnosc jak jestesmy.
zdecydowałas wrocic do pracy:) i dobrze jak niania sie sprawdza to ekstra! :)
a na styczniówkach to ech... brak słów. Juz kiedys na staraczkach tez były taki laski i może to własnie one! :// żenuuła!

pozdrawiam!!! :)))

Tak, nie ma to jak swój ogród, od rana na tarasie siedzę, kawkę popijam, zyć nie umierać:tak:

Dzisiaj na kuriera czekam, trampolinę za mówiłam, będziemy mieli frajdę;-)

A co do tych tzw trolli to az dziwię się, że laski takie głupie moga być, co to za przyjemnośc oszukiwać innych? Jaka trezba byc osobą żeby to przyjemność sprawiało:-( No ale są ludziei ludziska i nawet na forum dla mam takie oszustki sie znajdą... najgorsze jest to, że "pożyczają" zdjęcia innych dzieci i wklejają jako swoje :-(

Witam.
Udzielałam sie kiedyś na forum BB, zdarzyło się jednak tak, ze miałam dłuższą przerwę.
Wątek MM widzę zamilkł...

Więc zakładam nowy, który mam nadzieję szybko ożyje :)

Tak więc pytanie
CZY SĄ TU AKTYWNE MAZURSKIE MAMY??

Pozdrawiam gorąco!

Agnieszko witaj na wątku.

Ja również mam nadzieję, ze Mazury ruszą do akcji i będzie tutaj gwarno :)

Dzisiaj u nas ponuro :/
Deszcz pada...
A chciałam zaliczyć spacerek z maluchami.
Trzeba będzie przeczekać...
W każdym razie czas się ogarnąć, bo jeszcze w piżamkach jesteśmy :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry