reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Hej!
jak wam mija weekend? :)

Aga jak u okulisty? dobrze wsio? Wybieracie sie gdzieś teraz w weekend bo wspominałaś o jakiejs wycieczce na zwiedzanie

marta jak u ciebie i dzieci?
nineczko jak tam Hania? :)

Pozdrawiam was!:happy:

reklama
U nas ok:)
Na wycieczkę w ten weekend nigdzie nie pojedziemy bo pogoda paskudna,pada także przełożymy wyjazd no a wycieczka przecież nam nie ucieknie:)
U okulisty ok,Alan ma bardzo dobry wzrok,pięknie przeszedł badanie i co najlepsze odpowiadał Panu na pytania po angielsku co bardzo mnie zdziwiło że zrozumiał dosłownie wszystko.Wyszłam z tego gabinetu dumna jak paw :happy::-D

A co u was dziewczyny?
Jak mija weekend?
Pozdrawiam was!

Hello poweekendowo :-)
Mimo złej pogody weekend zaliczam do udanych. Sporo gości a w sobotę nawet grill udało się zrobić. W niedzielę tak wymordowaliśmy Hanię (kilkugodzinny spacer na świeżym powietrzu połączony ze zwiedzaniem), że jak zasnęła po obiedzie o 16tej to wstała następnego dnia rano :szok: Ale zadowolona była, że hej :laugh2:

Agnieszko - cieszę się, że wzrok u Alanka ok. Mały poliglota ci rośnie :-D

A jak reszcie minął weekend majowy?

Agnieszko - cieszę się, że wzrok u Alanka ok. Mały poliglota ci rośnie :-D
A jak reszcie minął weekend majowy?
Witaj nineczko
Jak tak dalej Alan będzie łapał język to na prawdę wyrośnie na poliglota :-D i nawet bym się bardzo cieszyła :-)
U mnie weekend minął spokojnie,pogoda za bardzo nam nie dopisywała i musieliśmy przełożyć naszą wycieczkę którą mieliśmy zaplanowaną na majowy weekend ale wycieczka nie zając nie ucieknie :-D
Zdrówko dopisuje także spoko.
Od dziś do pracy.
W lipcu wybieramy się do Polski z czego pół urlopu chcemy wypoczywać w Gdańsku nad morzem :rofl2::rofl2: i już nie mogę się doczekać.

Cieszę się nineczko że weekend minął udanie i że gill był ;-)
Pozdrawiam wszystkie i piszcie co u was?

nineczko super że weekend udany mieliscie :)
aga może w sierpniu się zobczymy jak bedziecie w Iławie (Marcin pisał maila i proponował wspólny wypad nad morze ale niestety my nie damy rady ze względu na inne plany, ale dzieki za propozycję! )

Pozdrawionka for all! ;)

aga może w sierpniu się zobczymy jak bedziecie w Iławie (Marcin pisał maila i proponował wspólny wypad nad morze ale niestety my nie damy rady ze względu na inne plany, ale dzieki za propozycję! )
...a to dziwne bo Ja o niczym nie wiem i nic mi nie wiadomo o wspólnym wypadzie...dopytam się o co kaman :baffled:

Pozdrawiam!

No już się dowiedziałam.
My w Iławie będziemy bardzo bardzo krótko i małe są szanse na spotkanie więc dlatego mój M wspominał o wypadzie ze znajomymi nad morze.Pewnie nie bylibyśmy sami.Wiadomo każdy ma swoje wakacyjne plany więc wszystko się rozumie.Można powiedzieć że my w Iławie będziemy przelotem także nie wiem czy będzie czas na spotkania...to się okaże w czasie pobytu bo jak zawsze dużo może się zmienić.

Ostatnia edycja:
rozumiem, że plany się zmieniają, ale jak ostatnio byliście to jeszcze przed wyjazdem rozmawialiśmy to mieliśmy się spotkać w tym sierpniu i nadrobić to że byliście chorzy jak byliście ostatnio... to jest takie dziwne traktowanie nas z Twojej strony, powiem Ci szczerze, widać że raczej nie masz ochoty się z nami spotykać tylko po prostu nie wiesz jak to napisać lub powiedzieć. Jeżeli tak jest to po prostu powiedz ale przestań traktować mnie tak dziwnie. Nie traktujesz mnie i nie zachowujesz się tak jak byłaś w Iławie. Byłaś zupełnie inna i miałaś inne nastawienie do mnie.

rozumiem, że plany się zmieniają, ale jak ostatnio byliście to jeszcze przed wyjazdem rozmawialiśmy to mieliśmy się spotkać w tym sierpniu i nadrobić to że byliście chorzy jak byliście ostatnio... to jest takie dziwne traktowanie nas z Twojej strony, powiem Ci szczerze, widać że raczej nie masz ochoty się z nami spotykać tylko po prostu nie wiesz jak to napisać lub powiedzieć. Jeżeli tak jest to po prostu powiedz ale przestań traktować mnie tak dziwnie. Nie traktujesz mnie i nie zachowujesz się tak jak byłaś w Iławie. Byłaś zupełnie inna i miałaś inne nastawienie do mnie.

Kinga to nie jest tak jak myślisz...już wyjaśniam...My mamy w planach urlop do Pl ale nie chcemy spędzać go w Iławie.Chcemy wyjechać gdzieś indziej się wyluzować.Na pewno zahaczymy o Iławie ale nie wiem jak długo tam będziemy.Chcemy z M zrobić sobie plan urlopu i jak tylko go zrobimy,dam Ci znać,dogadamy się czy wam też pasuje i nie widzę żadnego problemu aby zorganizować naszą zaległą imprezę.Myślę że jak zaplanujemy sobie wypad do disko czy coś innego to będziemy się tego trzymać,zarezerwujemy sobie termin i będzie super:))Może warto coś zaplanować bo wtedy znajdzie się czas na nasze spotkanie.
I nie pisz że nie mam ochoty się z wami spotykać bo wcale tak nie jest.
No w takim razie trzeba będzie zorganizować coś razem aby rozwiać te nie przyjemności ;-)
Może czasami dziwnie piszę ale nie odbieraj tak tego negatywnie.A i chcę powiedzieć że lubię Cię tak samo jak przedtem :tak:;-):rofl2:

P.s.Upatrzyłam już ciuchcię dla Filipa tą na magnesy:)

Kinga to nie jest tak jak myślisz...już wyjaśniam...My mamy w planach urlop do Pl ale nie chcemy spędzać go w Iławie.Chcemy wyjechać gdzieś indziej się wyluzować.Na pewno zahaczymy o Iławie ale nie wiem jak długo tam będziemy.Chcemy z M zrobić sobie plan urlopu i jak tylko go zrobimy,dam Ci znać,dogadamy się czy wam też pasuje i nie widzę żadnego problemu aby zorganizować naszą zaległą imprezę.Myślę że jak zaplanujemy sobie wypad do disko czy coś innego to będziemy się tego trzymać,zarezerwujemy sobie termin i będzie super:))Może warto coś zaplanować bo wtedy znajdzie się czas na nasze spotkanie.
I nie pisz że nie mam ochoty się z wami spotykać bo wcale tak nie jest.
No w takim razie trzeba będzie zorganizować coś razem aby rozwiać te nie przyjemności ;-)
Może czasami dziwnie piszę ale nie odbieraj tak tego negatywnie.A i chcę powiedzieć że lubię Cię tak samo jak przedtem :tak:;-):rofl2:

P.s.Upatrzyłam już ciuchcię dla Filipa tą na magnesy:)

ok widocznie to jakieś nieporozumienie.
fajnie że bedziecie mieli tą ciuchcię dla Filipka ucieszy sie na pewno:)
Pozdrawionka dla ciebie i M.

reklama
Do góry