reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Kochane również życzę wam wszystkim Zdrowych i Pogodnych Świąt Wielkanocnych,smacznego jajka,mokrego dyngusa i bogatego zająca:)
dalmatek586zg3.gif

reklama
Jajeczka mamy już wymalowane :) Filip mial wielką frajdę! :-)
niedługo idziemy do Kościółka.

A jak tam u was dziewczęta?

Witam wszystkie Mazurskie Mamy :)
Mam na imię Ania i już we wrześniu również zostanę Mazurską Mamą :)

Życzę Wam Wszystkiego Najlepszego z Okazji Świąt Wielkanocnych :)

Aga wielka szkoda naprawdę... nawet nie wiadomo czy jeszcze się zobaczymy w tym tygodniu :/

A my dopiero co wróciliśmy z gościnki:) Kuzynka z Irlandii przyleciała wiec dziś było rodzinne spotkanie i przyznam że całkiem sympatycznie było. Popiliśmy troszkę.. :)
Jutro od rana bedziemy u teściów na śniadaniu... wieczorkiem spotkanie u nas z ekipą która idzie z nami na disco :-p:-) tak wiec jutrzejsza nocka jest nasza! zamierzam się wyskakać i dobrze bawić!

a tym czasem do łóżka
padam na pyszczek

Halo a co wy dziewczyny wyjechałyście czy co?? piszcie jak po świetach..

Aga już leci do UK.... smutno było się żegnać

pozdrawiam was i życzę miłego wieczorku!

Witam wszystkie Mazurskie Mamy :)
Mam na imię Ania i już we wrześniu również zostanę Mazurską Mamą :)

Życzę Wam Wszystkiego Najlepszego z Okazji Świąt Wielkanocnych :)

Dzieujemy i witamy;-)

A my poswietach jako tako tzn wszyscy maja sie dobrze oprócz mnie, bo musiałam zęba wyrwać, całe świeta miałam spuchniete dziąsło i boloło mnie okropnie brrr... dzisiaj jest juz lepiej.
Generallnie było fajnie, rodzinnie i spokojnie.

ja zaglądam :)

szkoda że Agnieszka nie napisała po powrocie...
no i nineczka co u was pisz.

u mnie nic ciekawego wiec nic nie piszę :/

Pozdrawiam was

reklama
pusto...

teraz ja piszę wiec
dziewczyny co u was?

u mnie z nowości to to że dziś byliśmy z Filipem w przedszkolu prywatnym no i zapisujemy go! :) bedzie od września chodził do 4latków moj kochany synek.
Kupiliśmy sobie z małżem nowy tv:) plazma robi wrażenie przyznam i ciesze sie nią każdą chwilą gdy oglądam coś w tv. mąż też zadowolony ;)

pozdrawiam was wszystkie!
piszcie cosik..

Aneta ja już nie mam gg... a jeżeli chodzi o tamtą sprawę to nie ma za dużo o czym pisać..
Aga co u was? halo czemu nie zaglądasz tutaj...
marta jak dzieciaczki??
nineczko a u was co jest? jak sie miewasz

Do góry