reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

A co do tych chorobsk ktore ciagaja sie za naszymi dziecmi to Amelka tez sie dopiero wykurowala. Katar meczyl ja niesamowicie no i kaszel standardowo :(
Ale dostala antybiotyk i juz wszystko ok.
Dzieciom ktore w dalszym ciagu chore zyczymy duzo zdrowka :)

Wy tez korzystajcie z pieknej pogody
buziaki :-p

reklama
Cześć Natala!!!! Faktycznie, spotkaysmy sie na kwietniówkach ;-) ;-) ;-)

Miło, ze do nas dołączyłas!;-) ;-) Coraz wiecej mazurskich mam!!!

Antosik jeszcze na antybiotykach i niestety nie pojdziemy na spacerek! Ale czekam na meza aż wróci z pracy i pojde sama na zakupy:-) :-) :-) Chce mi sie pochodzic po sklepech, troszke odżyć od siedzenia w domku, wczoraj była kosmetyczka i zrobiła mi nowe tipsy, od razu mi lepiej:tak: :tak:

Ja wlaśnie pogonilam męża na spacer z Hanutem i mam chwile dla siebie. Dziś obchodzimy z rodzicami dzień dziadka i babci. Dziadkowie dostali od Hani torcik więc popoludnie zapowiada się slodziutko :tak:
Kosmetyczka... Marzenie... Ja mam problemy ze zmobilizowaniem się i wyjściem do fryzjera :zawstydzona/y: Jakoś mi nie po drodze a poza tym wymarzylam sobie fryzurkę ale do niej musze jeszcze troche podchodować wloski a boje się, że "podciąć końcówki" dla mnie i dla fryzjerki to mogą być dwa różne slowa :-D

Masz na myśli naszego "mistrza fryzjerstwa"? Może on i mistrz ale ja wole go omijać z daleka :-D Kiedy moja koleżanka do niego poszla to odmówil zajęcia się jej wlosami dopóki czegoś z nimi nie zrobi, bo są w fatalnym stanie :szok: i oczywiście zaproponowal jej komplet kosmetyków do pielegnacji za za kompletnie odjechana cenę :baffled: To bylo jakiś czas temu ale wątpię zeby sie zmienil :-)
Mam swoją panią Anię i chociaż z niej żaden mistrz i czasem nie rozumie co do niej mówię :eek:to po 100kroć wolę ją niż tego "ach, och przez chusteczkę" :-D

hehehhe, Nineczka, to niezly swir z tego fryzjera ;-) ;-) ;-)
Nie smiej sie ale ja do fryzjera jezdze do Białego:-) :-) :-) Jak studiowałam to znalazlam super dziewczyny (tez maja mistrza ale są "normalne"), salon jest pierwsz klasa i ceny niewygórowane.
W olecku nie ma co sie nawet wybierac - nędza!!! pare razy jak poszłam to za każdym razem miałam później popalone włosy:-D :-D a kasują że szok!

A jaki to salon jeśli można wiedzieć? Dosyć często jestem w bialym, zreszta mieszkalam tam 8 lat (m.in.studia) i stamtąd przywiozlam sobie męża ;-), to moze znam?
Jaki kierunek studiów skończylaś? Ja pedagogikę opiekuńczo-wychowawczą ale zdobytą wiedze mogę sobie wypróbowywać najwyżej na Hani, bo pracy w zawodzie dla mnie nie ma, a szkoda :no:

Faktycznie Nineczka skończyłaś kierunek po którym ciężko znaleźć prace, ale mam nadzieje, że uda Ci sie:-) :-) :-) ja skończyłam gospodarke przestrzenna i zarządzanie, prace mam ale nie w zawodzie;-) w pokrewnym kierunku.

A fryzjerki sa na Nowym Mieście salon KADUS-a, na Zachodniej, tylko trzeba się zapisać przynajmniej 2 tyg wczesniej, naprawde polecam:-) :-) :-) Jakbys była zainteresowana to wiecej info przesle Ci na priv.

Nineczka mi pediatra powiedziała jeszcze we wrześniu,że jak zaczną się listopadowe szarugi to podawać Julce podwójną dawkę wit D3. Myślę że Tobie też z tego samego powodu tak kazała.

Jak ja Wam zazdroszczę tego że możecie iść na zakupy itd... :baffled: Chociaż ja ostatnio pozwoliłam sobie pójśc właśnie do fryzjera :tak: , a jako że to mój zaufany fryzjer to kazałam ciąć!!! I efekt mi się podoba, jestem zadowolona :-) .
A teraz z innej beczki. O której Wasze dzieci chodzą spać? Moja Julka chodziła grzecznie spać przed 20.00. A ostatnio chce zamęczyć mamusię i tatusia i idzie spać po 22.00 :szok: . Wiecie dla mnie to szok, bo od urodzenia moje dziecko o 20.00 już spało i to grzecznie do rana :tak: .

Aha! witam nowe mamusie Natale i Sugar and spice.

reklama
Grubelek musze Ci powiedziec ze mam dokladnie ten sam przypadek z Amelka. Wczesniej chodzila zawsze spac juz o 19-20 a teraz 22-23. Musze powiedziec ze czasem jak leze z nia na lozku i czekam az zasnie to sama szybciej zasypiam niz ona :-p Jestem juz tak zmeczona po calym dniu ganiania za nia ze nie wytrzymuje :eek:

Ja tez wybieram sie do fryzjera :) Juz od miesiaca mam zarezerwowana wizyte na piatek :happy: Juz nie moge sie doczekac. Tylko musze wymyslec co tu umodzic na tej mojej glowce

Do góry