reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

natala - no nie wiem co ci napisac. poprostu musissz sie trzymac kobitko. my sciskamy cie z zza monitorka z majula i oczywiscie amelke.
ja tez jestesm obecnie sama (mąż na misji pokojowej ) i bedzie na urlopie dopiero w marcu .wiec wiem co to znaczy byc ze wszytskim samej. głowa do góry. mazurskie kobitki sie nie załamuj a.
musisz byc silna , twarda dla amelki ....nie mozesz pokazywac ze ci smutno ze sie boisz ,.to ty jestes jej podopra . :-) a po operacji szybko zapomnicie o całym koszmarze .
nineczka - masz racje . mimo iz jest nas kilka szybko przegonimy kolezanki a mam nadzieje ze jeszcze nas przybedzie :cool2:
co do spania to dzis znów dupa blada za przeproszeniem , nie spała ale za to w nagrode od 20 minutek mam luzik . ....pije hernatke i na spokojnie moge was podczytac .

reklama
Współczuje Wam Dziewczyny, ze nie macie swoich mężów przy sobie, czaami jest naprawde ciężko i ma się ochote odpocząc i tatus jest jak znalazł:-) chiciaż i babcia tez. Mysle, że może teraz, kiedy dzieci sa małe to tak tego nie odczuja, bo podobno człowiek nie pamięta nic do 3 roku zycia!

A tak na marginesie to dziwne, że białosotczanek jest tak dużo a mazurskich mamuś nie:eek: :eek: I mam nadzieje, ze nie przestaniemy pisać;-) ;-) ;-)

Cześc Dziewczyny!
W weekend miałam gości i zupełnie zapomniałam o BB ;-) :-p .
Natala jesteś bardzo dzielna !!! Nawet nie wiem co napisać... Trzymajcie się z Amelką, wszystko będzie dobrze. Koniecznie pisz co się u Was dzieje.

A moje dziecko wczoraj poszło spać o 22.00 najwyraźniej chce zamęczyć mamusię i tatusia.Ratunku!!!

Jutro idę do lekarza może już pozwoli mi "nie leżeć" :-D i może poznam płeć to się pochwalę.

Dziewczyny nie wiem jak Wy sobie radzicie bez mężów - pewnie tęsknicie i łatwo nie jest... Chociaż z drugiej strony ... :-p ;-) nikt Wam nie marudzi, nie bałagani... :laugh2: :-D :laugh2: :-D :laugh2: :-D

Cześc Dziewczyny!

Dziewczyny nie wiem jak Wy sobie radzicie bez mężów - pewnie tęsknicie i łatwo nie jest... Chociaż z drugiej strony ... :-p ;-) nikt Wam nie marudzi, nie bałagani... :laugh2: :-D :laugh2: :-D :laugh2: :-D

Cała prawda o mężczyznach, straszni bagałaniarze, chociaż sa pojedyńcze egzemplarze co sprzatają:-D :-D :-D :-D

Grubelek czekamy, czekamy na wieści co nosisz pod serduszkiem!!:-D

Grubelek melduj koniecznie co ci rośnie pod serduszkiem! Hania przyszla na swiat dopiero 2 miesiące temu i jeszcze czuję taką dziwną pustkę w brzuchu :-) Nie potrafilam sobie wyobrazic będąc w ciaży jak ona wygląda. Przy drugim dziecku będę to odczuwala zupelnie inaczej, mniej paniki, więcej spokoju...

Mój mężulek sprząta sam z wlasnej woli, chociaż różnie mu to wychodzi ale w końcu liczą się chęci :-D

witamy
grubelek czekamy na wiesci co i jak
nineczka ja tez pamietamz e jak maja sie urodziła to długi czas nie mogłam sie przyzwyczaic do braku brzuszka no i tak jakois pusto. ale z drugiej strony zcekałąm az sie rozdwoje . i denerwowałam sie strasznie przed kadym badaniem .
a ja jakos sobie radze. mame mam dosyc bliskow iec ona mi pomaga ogromnie ,ale do pracy za mnie nie pójdzie .:no: ale jakos sie kreci,majunia . praca , dom , opłaty pierdoły, zakupy i człowiek nie ma czasu myslec. tylko iweczorem jak w domu juz cicho to człowiek teskni .:baffled: ale czas szybko leci

Nineczka pytała o lekarza w Ełku, najlepiej iśc do dr. Mikulskiej, ona ma dyżury w szpitalu i tam przyjmuje, nie przyjmuje prywatnie, ponoc jest najlepsza i ma bardzo dobre podejscie. Najlepiej zadzwonic do szpitala w Ełu na Barankach i zapytac kiedy ma ona dyżury:-) :-) :-)
A jak pisze o lekarzach to jutro idziemy z Antosiem na kontrole, mam nadzieje, że juz nie bedzie dostawał antybiotyków!

maarta dzięki za info :-)
Moja klucha dziś nie w nastroju. Marudzi od bladego switu i końca nie widać :no: Nakarmiona, przewinieta, wykupkana, wybujana i nic nie pomaga. Może to przez pogodę :confused:
W końcu przyszla zima i dzisiejszy spacerek odbyl się przy obfitych opadach śniegu :-) Moze wreszcie nauczę się jeździć na nartach w tym roku? Jak na razie to wstydzilam się nawet wejść na stok nasz olbrzymi :-D Ośla lączka mi zostala ale boje się żeby tych dzieciów tam nie porozjeżdżać :-D

a w Olecku nie padl snieg:-( :-(

mam nadzieje, ze ten snieg w końcu spadnie i bede mogła pojezdzic na nartach.
Nineczka osla łaczka nie jest wcale zła:tak: :tak: ja uczyłam sie jezdzić omijając takie miesce i efekt był taki że wywaliłam się siadajac na orczyk:laugh2: :laugh2: :laugh2:

reklama
u nas tez nie ma sniegu:no: :sick: :sick: :sick:
ja na natrach wcale nie jezdze ale jak bylismy w gołdapi na tej górze pieknej to po tym małym zjezdzałam .:baffled: no i olewałam co innie pomysle .zreszta cała giełda rosyjskiej wycieczki tez tam zjezdzała .:-) :-) :-) :-) no i gorzałka sie lała i było super.ahhhhhh kiedy to było

Do góry