reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
dzieki Anetko i Aga.
Marta100 ładnie macie w mieszkaniu:) podoba mi się.
Aneta chłopcy są ekstra:) przystojniaki rosną

A ja odpoczywam, Jutro narożnik rano mają nam przywieźć. dziś facet potwierdził. W końcu! Rano jadę na zastrzyk pierwsze co no i potem juz bedziemy w domku.

miłego wieczorku
ja cały czas poleguję sobie.

Aga oj ja już raczej się nie powyginam na tej imprezie:) każdy skręt ruch prawą ręką sprawia mi ból. Lekarz powiedział że ten mięsień długo będzie się regenerował niestety i do tego potrzebna będzie pewnie rehabilitacja ale o tym dowiem się na 100% w piątek najwczesniej jak pojdę do niego z wynikami.
No ale i tak się sptkamy pewnie i bedzie fajnie nawet bez moich wygbasów;-)

No jutro w końcu narożnik już będzie. ciesze się. no i lampę kupimy od razu, poduszki ozdobne.. takie tam

Ojoj Kinga to sie narobiło:-( wpółczuję, też kiedys przez to przechodziłam, miałam zerwany mięsien w łydce, masakra, na nartach oczywiście:-( ale odbyło się bez rehabilitacji....
trzymam kciuki!

Syneczki chłopaki boskie sa, a jakie cudne włoski maja:-)

dziekuje za miłe słowa co do domku;-) udało nam sie szybko plan budowy zrealizować, bo w zaledwie pół roku wybudowaliśmy i zamieszkaliśmy. W zasadzie wszystko mam zrobione, teraz szukam inspiracji na pokój dla Piotrusia.

Aga oj ja już raczej się nie powyginam na tej imprezie:) każdy skręt ruch prawą ręką sprawia mi ból. Lekarz powiedział że ten mięsień długo będzie się regenerował niestety i do tego potrzebna będzie pewnie rehabilitacja ale o tym dowiem się na 100% w piątek najwczesniej jak pojdę do niego z wynikami.
No ale i tak się sptkamy pewnie i bedzie fajnie nawet bez moich wygbasów;-)

No jutro w końcu narożnik już będzie. ciesze się. no i lampę kupimy od razu, poduszki ozdobne.. takie tam

Życzę pozytywnych wyników:)
Też mam taką nadzieję że impreza nam miło przeminie:)

U mnie ok:)
Dziś ma 34 dzień cyklu i @ nie widać,po ostatnich wygibasach z mężem nie wiem już czego mogę się spodziewać ehhh a może to znowu rozregulowany cykl robi mnie w balona:)
Pozdrawiam

witam was
poniżej zdjęcie naszej rogóweczki. robione telefonem wiec troszke mało wyraźne i kolory nie oddają efektu w rzeczywistości no ale nie wazne;)
Dziś mieliśmy szalony dzień ogólnie:sorry::happy:
Pozdrawiam was!

Załączniki

• rogówka.jpg
    rogówka.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 33
no jesteśmy bardzo zadowoleni z tego zakupu :) dziś od razu kupiliśmy lampę podłogową i jeszcze fotel zamówimy ale to już nie dziś :)

moje dziecko już śpi
mam chwilę spokoju teraz :)

reklama
Do góry