reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Aga mi kiedys gin mówil, ze raz na jakiś czas może sie okres spóźniać, wszystko jest ok, też tak miałam, miałam regularne @@, okres mi sie spóźniał a na 100% wiedziałam, że to nie ciąża, poszłam do gina, on zbadał i mówi, że ok, ze czasami tak jest, że jeżeli jest to jednorazowe to jest w porządku.

Witam:)
Wiem że może być różnie...dlatego jutro z rana zrobię test aby się upewnić,nie będę czekała do niedzieli.Mąż kupił mi dziś test a raczej dwa testy na wszelki wypadek.Chcę dowiedzieć się co jest grane czy to ciąża czy mój cykl się rozregulował całkowicie.
Jak będę w PL to i tak wybiorę się do ginekologa a jak na razie u mnie 36 dzień cyklu i nic,@ brak...

A jak wam mija piątkowy wieczór?

reklama
U nas w porządku.. wieczór mija spokojnie:) Poprałam troszkę pomyłam podłogi. Synek śpi a my sobie siedzimy z M.

tu troszkę wyraźniejsze zdjęcia jeszcze dodam:)
Bardzo fajna ta kanapa:tak:
Witam:)

A jak wam mija piątkowy wieczór?

Ja właśnie potomstwo pokapałam i położyłam spać, sama się tez umyłam, wziełam z lodówki karmi i posiedze troche przy kompie:tak: Męża jak zwykle niet, pewnie dopiero jutro na wieczór wróci.... A ja przyzwyczaiłam sie do tych samotnych wieczorów, ale po całym dniu z dzieciakami to i człowiek raz dwa zasypia.

ja jeszcze oglądam władcę pierścieni
oczy już mi się też kleją wiec zaraz i ja odlecę ;)
Dobranoc dziewczyny!! :happy:

p.s. Aga wyczytałam że rano testujesz!!! koniecznie napisz jaki wynik wyszedł!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
p.s. Aga wyczytałam że rano testujesz!!! koniecznie napisz jaki wynik wyszedł!!!

Tak rano za testowałam i niestety ale ciąży brak,mąż zawiedziony bo bardzo chce...
Dziś 37 dzień cyklu i @ brak a test negatywny więc jak będę w Pl koniecznie idę do ginekologa porobić badania tym bardziej że po wakacjach chcemy zacząć już oficjalne starania bo czas najwyższy i nie ma co tego przekładać...

Tak rano za testowałam i niestety ale ciąży brak,mąż zawiedziony bo bardzo chce...
Dziś 37 dzień cyklu i @ brak a test negatywny więc jak będę w Pl koniecznie idę do ginekologa porobić badania tym bardziej że po wakacjach chcemy zacząć już oficjalne starania bo czas najwyższy i nie ma co tego przekładać...
No to koniecznie w Iławie porób sobie badania a przede wszystkim idz prywatnie do ginekologa.
Marcin powiadasz zawiedziony:) Spokojnie, jak będziecie się już oficjalnie starać to pewnie się wam uda!

Pozdrawiam i miłego dnia życzę wam! :happy:

No to koniecznie w Iławie porób sobie badania a przede wszystkim idz prywatnie do ginekologa.
Marcin powiadasz zawiedziony:) Spokojnie, jak będziecie się już oficjalnie starać to pewnie się wam uda!

Pozdrawiam i miłego dnia życzę wam! :happy:

No zobaczymy co to będzie:)

Miłego sobotniego wieczorku życzę wszystkim:)

U mnie była dziś szwagierka z mężem. Posiedzieliśmy sobie pogadaliśmy.
Jutro na obiad idziemy do teściów więc obiadu robić nie muszę.
Tyle....

A co u reszty??? halo odezwijcie się

pozdrówki! ;-)

reklama
Do góry