reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mazurskie mamy !!!

witam was

marta100 mamy juz swoje nr kom wiec wiesz....;-)
Anetko ja wiem.... dziękuje ci :happy:
agnieszko udanych zakupów

U nas juz przygotowania do Mikołajek trwają tz posprzątane i prezenty popakowane! :)
Zaraz jedziemy na obiad do Mc donalda specjalnie dla Filipka bo bardzo nas prosił:)

Miłego popołudnia koleżanki!
pozdrawiam was!;-)

reklama
Witam dziewczyny:)Jak był u was Mikołaj?
mikolaj_gify_dodatki_org00.gif

U nas był:)Alan zadowolony na maksa i już sobie wyobrażam co to będzie 24go szał na maksa:)
Pozdrawiam!

P.s.Wszystkiego dobrego dla was dziewczyny z okazji Mikołajek:)

u nas też Mikołaj był
Filipek bardzo zadowolony:)

Teraz czeka na prezenty urodzinowe i potem na 24go :) wiec też bedzie szał ciąg dalszy :tak::-)

Pozdrawiam was!

Marta - ?

I znow tydzień pracy się rozpoczął. A tak fajnie się leniuchowało :cool2:
Po wizycie teściów zabraliśmy się za dekorowanie domu. Uwielbiam te święta :tak:
A żeby nie było tak bardzo optymistycznie - wczoraj podczas prasowania połamałam deskę :sorry::wściekła/y: Ma się siłę w rękach :cool2::laugh2:

6 grudnia o 23:15 przyszedł na świat synek Marty100 przez cc. Waży 3700 i ma 56cm. Dostał 10pkt!:-)
Martunia jest baaardzo szczęśliwa!
:-):-):-)

Wielkie gratulacje Marta! A widzisz jednak te skurcze o czymś już świadczyły i dostaliscie piekny prezent w Mikołajki!
Ciesze sie z Tobą!
:-)

reklama
Do góry