reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mazurskie mamy !!!

Hej widzę ze o prezentach rozmawiacie :happy:

U nas Filip teraz na Mikołaja dostanie kask policyjny: Kask policyjny - zabawki - sklep internetowy Merlin.pl
Na urodziny dostanie odkurzacz: Pyłek - gadający odkurzacz - zabawki - sklep internetowy Merlin.pl i kosiarkę: KOSIARKA DYZIO firmy PLAYSKOOL od HASBRO Sklep z zabawkami,hurtownia zabawek oferuje lego,klocki lego, playmobil,zabawki,zabawki dla dzieci,akcesoria dla dzieci Kraków
A na Święta dostanie od nas baze strażacką: Dickie Baza Strażacka Samochód Straż - porównanie cen w i kasę: Fun2Learn - Edukacyjna kasa sklepowa 2 w 1 - zabawki - sklep internetowy Merlin.pl

Nie wiem co dostanie jeszcze od Dziadków i ciotki i wuja ale na pewno troche tego będzie łącznie:-D:tak: szał...

reklama
Moc prezentów sie zapowiada :)
Hania zażyczyła sobie dużego tira i ... tort :laugh2:
Od urodzin chce go jeść codziennie :szok:

Marta - gdzie jesteś? Czyżby już? :confused:

No to dzis stanowcze przeglądanie allegro w celu licytacji podarunków czyli cały wieczór porównań i ocen :sorry: jak sie zdecyduje na cos konkretnego wkleję linka ;-)
Nineczka kto wie teraz to wszystko mozliwe :-D:-D:-D a córa cwaniara :-) a co każda okazja na torta odpowiednia :-D

hejka
szał świątecznych prezentów:)my raczej idziemy w stronę edukacji dziecka także szukamy czegoś konkretnego do nauki i podkreślę w języku polskim bo Alan zaczyna zapominać język ojczysty tak tak...

marta100 gdzie jesteś?podejrzewam że nie ma Cię dlatego bo chyba mały cud się rodzi:)powodzenia !
nineczka ale Hania ma super życzenie:))))
Anetko jak znajdziesz prezenty dla dzieci to pochwal się:)

...a ja mam dziś wolne bo Alan źle się czuje,już 3 razy wymiotował,chyba wczoraj w przedszkolu coś zjadł bo w wymiocinach(sorki że piszę tak bezpośrednio)znalazłam rodzynki a rodzynek w domu nie jadł.Teraz śpi:) a ja biorę się za wypisywanie kartek świątecznych bo czas je wysyłać,nie wiadomo jak długo będą szły do Polski a nie chcę wysyłać kilka dni przed świętami bo mogą zaginąć:(tak jak rok temu!

a co u was?pozdrawiam!!!

No niestety jeszcze nie już:-( ciągle czekamy.
Widze u Wszystkich juz swiąteczny szał zakupów... ja jeszcze nie kupiłam a raczej powinnam;-)]Ide jakis obiadek zrobić, głód sie odzywa.

Dziewczątka pomóżcie mi który z trzech wybrać. Zależy mi w zasadzie nie na cenie (bo jak już kupić to coś z czego będzie się zadowolonym) a na wymiarach żeby chłopcy nie musieli plecków nadwyrężać, na efektach specjalnych a kolorystyka na samym końcu w zasadzie wszystko jedno jaki kolor ;-)
Trzy typy
Pierwszy najtańszy ale za to najmniejszy i jestem w szoku ile osób juz zaliczytowało :szok:
PROMOCJA, DUŻY ODKURZACZ NA BATERIE, BUCZY; KULKI (825124924) - Aukcje internetowe Allegro

Drugi w zasadzie cena prawie że identyczna a znacznie bardziej jak dla mnie atrakcyjny wizualnie a co najwazniejsze większy
ODKURZACZ - świeci, buczy (830288097) - Aukcje internetowe Allegro

Trzeci ten najdroższy ale za to najbardziej realistycznie odzwierciedla orginał wymiary identyczne co w przypadku drugiego. Kolorystyka najbardziej by pasowała do chłopców :-p

Pomocy dziewczyny bo ja zgłupiałam mam swój typ ale póki co nie zdradzę chcę sie dowiedzieć co wy na to.

-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-
Drugi prezencik to tak jak wspominałam
UKŁADANKA EDUKACYJNA - UCZY I ROZWIJA + liczydło (830189903) - Aukcje internetowe Allegro

Tyle od nas więcej nie dostaną bo z tego co wiem dziadkowie jedni drudzy i cała zgraja cioć i wujków juz pokupywali zabawki i znów nie będą wiedzieli za co sie zabrać i połowa prezentów leżała odłogiem przez kolejne 3 mesiace :confused2:

HMMM szczerze Ci powiem Syneczki, że bez różnicy który wybierzesz;-) patrz, który Ci odpowiada kolorystycznie.
Niestety te odkurzacze mało wytrzymałe są,niestety one wszystkie mają cienki plastik, Antek juz teraz trzeci taki uzytkuje, za każdym razem kupuje mu kolor czerwony.

a kulki są super:tak::tak::tak:

Fajna sprawa taki warsztat, mój Antek ma taki tylko duży i uwielbia się nim bawić;-)
Aczkolwiek przez ostatnie dni zajmuje sie gotowaniem i zaprasza wszystkich na obiad i na kawkę:-D

reklama
Anetko jak dla mnie to obydwa odkurzacze są super ale gdybym to Ja miała wybierać to osobiście wybrałabym ten drugi typ czyli ten większy:)
...a warsztat świetna sprawa,muszę pomyśleć nad kupnm takiego warsztatu dla Alanka na pewno byłby bardzo zadowolony;)
Marta a my tu już myślałyśmy że może już rodzisz:)

Do góry