reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
u nas okej:)
zaraz przychodzi Marta z Jakubem do mnie na herbatkę. Dzieci sie pobawią.

Filip własnie szaleje na hulajnodze :-) hehe

Miłego dnia dla wszystkich!;-)

Hej dziewczyny!!!
Jestem z Pasłęka:-) Jestem mamą 10mc synka Miłosza:-) Pozdrawiam was mamuśki i wszystkich z warmii i mazur:-)

Witaj Agi! Czyżby kolejna Agnieszka na forum :cool2:

Kolejny dzień pracy rozpoczęty. Pogoda obrzydliwa - zimno i coś siąpi :no:
Podobno na śnieg w okresie świątecznym nie mamy co liczyć.

Wczoraj podjęliśmy decyzję o zapisaniu małej do przedszkola. Od stycznia rusza pierwsze w naszym mieście prywatne przedszkole, dzwoniliśmy i zaklepujemy miejsce na jesień. I tu przydałaby mi się Marta - w Olecku ta pani prowadzi już jedno prywatne przedszkole i ciekawa jestem jak to u nich wygląda. Szukam info w necie ale nie mogę znaleźć nic oprócz numeru tel.

A co u reszty?

U mnie nic nie słychować

dziś temp 36.5 test owu nadal negatywny. śluz zaczyna się robić rozciągliwy ale jeszcznie nie na tyle aby nazwać go płodnym na maksa. :sorry:
dziś kolejne serduszko bedzie.
A co dalej zobaczymy....

witam nową forumowiczkę!! :)

Pozdrawiam was wszystkie:happy:

Witaj Agi! Czyżby kolejna Agnieszka na forum :cool2:

Kolejny dzień pracy rozpoczęty. Pogoda obrzydliwa - zimno i coś siąpi :no:
Podobno na śnieg w okresie świątecznym nie mamy co liczyć.

Wczoraj podjęliśmy decyzję o zapisaniu małej do przedszkola. Od stycznia rusza pierwsze w naszym mieście prywatne przedszkole, dzwoniliśmy i zaklepujemy miejsce na jesień. I tu przydałaby mi się Marta - w Olecku ta pani prowadzi już jedno prywatne przedszkole i ciekawa jestem jak to u nich wygląda. Szukam info w necie ale nie mogę znaleźć nic oprócz numeru tel.

A co u reszty?
Oj pomyłka nie jestem Agnieszka:-) Mój nick czyta się od tyłu i wychodzi imię moje:tak::-D
A tak mój synek rośnie jest wspaniały.Ale ja zmęczona ale cóż coś za coś:-)
Pozdrawiam

Oj pomyłka nie jestem Agnieszka:-) Mój nick czyta się od tyłu i wychodzi imię moje:tak::-D

I nie trafiłam a już myślałam, ze kolejna moja imienniczka :sorry: :-)

"Ciągle pada" ... Ciemno, zimno ale humoru mi to dziś nie zepsuje :cool2: Ruszam w poszukiwaniu prezentów. Dwie siostry, mąż, rodzice - na szczęście w tym roku skromnie. A! I dziecku tira muszę nabyć :cool2:
No i wypadałoby trochę popracować hue hue ;-):-p

Kinga - owocnych działań! Podziwiam, że możesz ustalić swoje dni płodne - u mnie każdy cykl ma inną długość i nigdy nie znam dnia ani godziny :confused2: Co czasem zycie utrudnia - np. ustalenie z wyprzedzeniem wizyty u ginekologa - nierealne prawie :eek:

reklama
Witam się środowo ;-)
U nas po staremu. Za chwilkę idziemy na spacer choć pogoda taka jakaś mizerna wskoczymy na urodzinowego torta synnka kuzynki całe 2 latka skończył :-)
i pomyśleć że nasz Amadeuszek za niecałe 2 miesiące też będzie świętował 2gie urodzinki a Oliwierek za 3 m-ce 4te jak ten czas leci...

Do góry