reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Filipku - z okazji kolejnej " miesięcznicy"

STO LAT!!!

maarta - imprezowy weekend ten i długi was czeka. Fajnie :-) Wybawisz sie za wszystkie czasy :cool2:

reklama
marta zaciekawiłas mnie tymi miejscami jak znajdziesz chwile czasu wklej jakiegos linka na ten temat

A tak się chichra mój bąbel :laugh2:
Szkoda tylko, że do mamusi tak nie chichocze :dry:
(Kiepska jakość, bo nagrywane aparatem a nie kamerką)

nineczko:-) twoja Hania jest przesłodka, moj Filip podobnie się śmieje hehe:-D. Fajny Filmik, tatuś widać jest zabawny;-)

No od dzisiaj Filuś dostaje już nie NAN1 a NAN2R:happy:.Ah jakie to dla niego zmany, inne smaki (kaszki,deserki..) pewnie się troszkę dziwi:happy:.No ale np wczoraj jak dostał tej kaszki jabłkowej to uuuu smakowało mu :-D. tak samo zupka jarzynowa. Ciesze się że jest zdrowy i że je, a po jedzeniu zawsze się uśmiecha tak jakby nam przekazywał: ALE BYŁO DOBRA MAMUSIU TATUSIU... :-). Teraz usnął z tatusiem w łóżku, no a mamusia już sie nie zmieści :no:.Przygotowałam mleko bo pewnie Filuś zaraz będzie chciał śniadanko. A ja sobie teraz wypije kawke!:tak:

p.s. jeszcze raz dziękuje za życzonka dla synka kochane jesteście:happy:

reklama
U nas już wkrótce wejdzie mięsko i moja córcia przestanie być wegetarianką ;-)
Nie zna ona litości oj nie :no: Dziś znowu pobudka 6.00 :dry: Ale się nie wyspałam :sick: Chyba zacznę chodzić spać o 19tej, jak ona.
Kurde! Dalej wieje! A ja chcę na spacer! Waga mi znowu stanęła w miejscu przez tą pogodę :wściekła/y: A tak mało już czasu zostało do lipca. Nie chcę na weselu wyglądać jak :ninja2:
Od rana marudzę, jakby większych zmartwień na świecie nie było :dry:
Wrócę, jak mi się humor poprawi ;-):-p

Do góry