reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Witam z samego rana, na jakąs bezsennośc chyba cierpię, nie chce mi sie spać, jak mam wolne to zawsze wstaję wczesniej ale jak trzeba wstać do pracy to juz jest problem:laugh2: Antos spi więc chociaz przez chwilke pobuszuje po necie!
Madzia fajnie ze w koncu sie odezwalaś:-) wytrwałosci zyczę!!!!!

reklama
Witam sie i ja...

Kinga słodziutki ten Twój Filipek.... :-) juz sie nie moge doczekać moojego...

Maarta gratulacje dla Antosia... teraz to mała gadułka będzie... :tak: :-D

Madzia wcale nie małpa... :-D :-D :-D ja tez wyzeram dziecku tylko wole przeciery owocowe... najlepszy to jabłko z truskawką... :-D I wracaj do nas jak najszybciej tak na stałe... :tak:

Nineczko napisz jak Twoja "walka" z ciemieniucha i odparzeniami....

Miłego dnia dziewczynki!

To i ja sie witam porannie :-) Moje dziecię nie śpi już od 5 rano :wściekła/y: Na szczęście mąż wstaje do pracy o 6tej więc godzinka w tę godzinka we wtę :-p A ja smacznie spałam pod ciepłą kołderką :laugh2:

Madzia - witaj!!! Ja już nie podjadam małej, bo nie chce jeść kaszek a to lubiłam najbardziej :confused2: Słoiczki jadłam po operacji usunięcia wyrostka (bo kisielu nienawidzę). Ładnie to pachniało ale nawet pies nie chciał tego jeść. Jak to naszym dzidziom przez gardła przechodzi :dry::confused::baffled: Zaglądaj Madziu do nas jak tylko możesz !

maarta - Antoś na swoje urodzinki szykuje wam mnóstwo niespodzianek :laugh2: Świadomie mówi, świadomie. Nieświadomie to moja mała "mama" nawija (ale i tak brzmi pięknie :cool2:).

Grubelku - walka jest nierówna :laugh2:Ja i farmakologia kontra natura ;-) Po pierwszym użyciu tej emulsji śladu zmian nie widać :dry: No nic, jeszcze 6 razy :baffled: Ale jak cholernie ciężko to nałozyć przez te jej długaśne kudełki :no:

Witam i jaaa!:-) My od 6 mielismy juz pobutkę ktorą sprawił nam Filipek:dry: Nie bylam zadowolona! A Filipek oczywiscie bawic sie chciał.
Mało ostatnio mam czasu dla siebie bo synek jakis sie zrobil marudny:dry: Ciagle tylko by chcial aby sie nim zajmować no ale ile możnaa:wściekła/y:jejj:sick:.
No i nawet teraz leży obok mnie na kanapie ale juz steka bo oczywiscie mama nie niego nie patrzy co za dziecko :-D a ślini się masakratorko!!szok normalnie sliniak musze mu przypinac bo wszystko obslinione a w tym i mama:-pi tata.
Witaj Madzia!

Pozdrawiam! Pojawie sie pozniej ciao

witam
kinga - normalnie czad . extra. gadułka ze ho ho. u mnie kolejny dzien wariata:no: nie mozna tak chyba życ :sick: najgorsze jest to ze zapowiada sie u nas wpracy juz do konca roku taki kocioł . ani tygodnia wytchnienia. szok. :sick: fajnie ze jest praca która sie lubi ale nie jak jest małe dziecko .... człowiek nie poswiaeca sie tak jak kidedys. zreszta zmnieniaja sie wartosci i praca staje sie rzeczą drugorzedną. ehhhhh i jak tu babie dogodzic:confused: :confused: jak była w domu chcialam do pracy ....jak pracuje marudze ze troche wolnego by sie przydało. na szczęcie zaczyna sie weekend i troche pobede z maja. a potem weekend majowy...l.,,to to co tygryski lubią najbardziej" :elvis: :elvis: :elvis:

a co do wstawania dzieci to moja mała chyba rekordzistka wstaje o 6.00 i zasypia po 19.00 . teraz bawis ie w najlepsze . podjadła na sucho kulek czekoladowych i nie mysli o spaniu :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p oj oj ....chyba ja zaraz połoze mimo wysmienitego jej humoru bo napewno jest juz zmeczona:elvis:

Kinga - Filipek super :laugh2:
Madzia - dzielna kobitka z ciebie oj dzielna

Młode gniewne śpi to i ja buszuję po necie. Mam nadzieję, że jutro będzie lepsza pogoda, bo mam już dość siedzenia z małą w domu :dry:

A to nowo nabyta umiejętność mojego klopsika:

reklama
heloła i znów goszcze na bb:) maja spi . chatka posprztana . pranko sie pierze . obiadek wstawiony . ehhhhh jak człowiek musi to sie zorganizuje chyba weekend mnie napawa takim dobrym humorkiem i to ze juz w czwartek bedziemy wszyscy razem :laugh2: :laugh2: :laugh2: i bede miała luz .a dopiero was zasypie postami :-D :-D :-D

Do góry