reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Hania pcha sobie te kopytka do buzi jak szalona ale tylko jak ma bose stópki i najlepiej jak nie ma pieluszki (na łatwiznę idzie, heh heh) a stęka przy tym :szok: Jak mi się uda to nagram filmik i wrzucę.

Idę spać, bo padam na twarz. Ta pogoda mnie wykończy...

Dobranoc!

Gdzie spać!!!!!!!!!!!Juz!????????????????????oj nie tak nie bedzie znów mam siedziec sama . :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: meldowac sie
nineczko , marta , grubelku , kinga ....a gdzie jest N A T A L A :realmad:

Spokojna, spokojna... Zobaczyłam która godzina i jednak jakoś muszę dosiedzieć do 22giej, bo inaczej wstanę z kurami :dry:

Właśnie - Natala gdzie jesteś!!!

to teraz ja juz znikam :-) :-) :-) :-) wstanie z kurami i tak mnie czeka wiec troche wiecej snu przyda sie :-) :-) mam nadzieje ze pogoda sie poprawi bo szału dostane ;jak mam wolne to pada śnieg albo deszcz albo jest zajebisty wiatr. dzis dmucha ze ho ho ledwo doszłam z pracy . dobrze ze miałam obciazenie w postaci dwóch toreb zakupów.

nastałam sie w tym sklapie jak idiotka chciałam kupic troche wedliny, chleb a tam tego narodu ze ło matko ., nie chce myslec jak rzucą sie przed weekendem majowym:) a tak poza tym..jakie macie plany na majowe?

Moje plany? Siedzę w domu- nic nowego. Może uda się wyskoczyć choć na dzień do Giżycka - jestem uzależniona od tego miasta, czas zacząć sezon :-p;-)
Poza tym ma przyjechać moja siostra - przyszły biolog - i zająć mi czas łażeniem po krzakach i zbieraniem kleszczy -tfu !- ziółek wszelakich, bo musi zrobić na zajęcia zielnik z 50 pozycji :baffled:

No i może jak pogoda dopisze zorganizujemy jakiegoś grilla...

A u was towarzyszki?

Kinga ale Filipe nawija, jak szalony!!:-D :-D
Nineczko zdjecie Hani super, Antek do tej pory jak tylko ma okazje to wpycha palce u stóp do buzi, i tak jak pisalas, zawsze bosa stope i jak nie ma pieluszki:laugh2: :laugh2:
Nie wiem czy jutro zwitam na BB bo idziemy na weselicho, a w niedziele jade do Chrzesnicy na 7 urodzinki, ale chce mi sie potańczyc. W zeszłym roku jak mielismy 5 wesel ale na kazdym martwiłam sie o Antosia, musiałam przerywac zabawei jezdzic go karmic, a teraz zostawiamy go u Babci na noc, wiec sie wyspimy i sie wybawimy:tak:
a weekend majowy zaczynamy 2-dniową imprezka urodzinowa Antosia, a pozniej wybieramy sie do Drusgiennik na Litwe, na prawde warto tam jechac, jest nowy superasny park wodny- najblizszy taki jest w Berlinie.
a jak nie bedziecie miały co robic to polecam Kłajpedę i delfinarium- najblizsze jest we Włoszech- mówie Wam świetny pokaz delfinów, sztuczek- odbijanie piłki, śpiewanie, skaknie itp, do tego jeszcze sa foczki i morsy i balet wodny. bylismy juz tam 2 razy:-) do kłajpedy jest tyle co do Gdańska ajedzie sie szybciej bo cały czas autostrada.

reklama
Do góry