reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Dzięki dziewczyny! Spróbujemy. Fajnie jest wiedzieć, że tu zawsze można liczyć na czyjąś pomoc :tak::-)

Teraz trwa akcja "ciemieniucha precz!" :-p Zrealizowałam receptę i ten płyn jest na AZS i łuszczycę :baffled: A w sumie cholera go wie, może to i jakaś alergia jak tyle czasu nie chce zejsc mimo starań wszelakich :confused: Zobaczymy czy to zadziała :dry:

Hania to szczepienie znosi najgorzej jak dotąd. Niby gorączki nie ma ale jest strasznie wrażliwa na wszystko i ma paskudne zaczerwienienie na rączce w miejscu ukłucia :no: Biedne te dzidzi, tyle muszą znieść. W sumie to dobrze, że z okresu niemowlęctwa nic się nie pamięta. Same te szczepienia to trauma :hmm:

nineczka napisała: Biedne te dzidzi, tyle muszą znieść. W sumie to dobrze, że z okresu niemowlęctwa nic się nie pamięta. Same te szczepienia to trauma :hmm:

zgadzam się z tobą nineczko:-( Ale dzieciaki będą zdrowiusie! ;-)

Mój rozbójnik wykąpany, najedzony leży w łóżeczku ( nie śpi:no:) wpycha rączki do buzi i stęka jak stary (dziasełka swedzą) I jeszcze gaworzy.A mama juz chce odpocząc po calym dniu i co:dry: hmm...

Słodzutki paczuszek z twojego syneczka Kinga:-)
NineczkoAntos dostawał szczeponki w nóżkę, hmmm:confused: :confused: na szczescie wszystkie bardzo dobrze znosił, zero placzu:-) prawdziwy chłop z Niego rosnie:-) a dzisiaj zaczął gadac, mówil mama i baba ale nie wiem czy świadomie;-)

melduje sie i ja..........;-) ;-)
no dzieciaczki cudowne wkońcu mazurskie .:-D
maja chyba wazy najmniej 11 kg:-p waga piórkowa . wzrost 80:eek: taki sobie mały ludzik jest
grubelku - tragedia . takie dzieciatko . zreszta :sick: :sick: :sick: ....
[*]

nineczko . hania szybko dogoni rówiesników u nas było to samo. zawsze wszytsko z opóznieniem . oj miałam ja newra . ale wszytsko ok . chodzi ,skacze, tańczy , spiewa, gada

marta - antos super . normalnie kawaler ze ho ho . a imprezka tuz tuz i podzie jak trzeba .(oczywiscie po prazenty)

grubelku - autko mi sie strasznie podoba chyab i ja zapoluje na takie cudo

u nas dni leca jak szalone. mam ciezki tydzien w pracy . nawał roboty . nie mam czasu dla siebie bo cały wolny poswiacam majuni. jak r* wróci to sie to zmieni. zawalę go robotą domową i tyle:-D :-D :-D taka małpa ze mnie .
poza tym jeszcze @ doszła do tego i normalnie czuje sie dzis paskudnie . zjadłam 2 monte dziecku i chyba ide spac .:sick:
pozdrawiam was

Słodzutki paczuszek z twojego syneczka Kinga:-)
NineczkoAntos dostawał szczeponki w nóżkę, hmmm:confused: :confused: na szczescie wszystkie bardzo dobrze znosił, zero placzu:-) prawdziwy chłop z Niego rosnie:-) a dzisiaj zaczął gadac, mówil mama i baba ale nie wiem czy świadomie;-)

śiwadomie , świadomie :laugh2: :tak: :tak: :tak: ale z niego mądralke . gratki od ciotek :cool2:

reklama
Do góry