reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Witam sięi ja...
Leże... czas się wlecze .... I jeszcze mam straszny katar prawdopodobnie po sobotnio-niedzielnych lodach... :baffled:

Kinga proszę bardzo zimowo-wiosenne zdjęcia mojej Smoczycy...

Miłego dnia!:-)

Kinga - Filipek cudny! A te fałdeczki :laugh2: Tylko buźkać :laugh2:
Grubelku - córeczkę masz śliczną :tak: Mam identyczne zdjęcie jak siedzę na śniegu ze swojego dzieciństwa :happy2:

A ja właśnie farbuję włoski na blondzik :cool2: O 16 tej zmyję, karmię Hanuta i na spacerek z babcią (drugi dzisiaj). Tatuś pojechał na szkolenie to sobie poszalejemy :laugh2:

A to Hanutek:

Nineczko jaka śliczna ta Twoja Hanusia... i tak się zalotnie uśmiecha... uwielbiam takie bobasy... pamiętam jak się poznałyśmy to jeszcze była taka malutka... :-) no i na tym zdjęciu na suwaczku chyba też maleńka jest... ?
A zdjęcie na sniegu było robione w lutym jak spadł i był chyba przez dwa dni... Julka poszła pierwszy raz na sanki i ma całą sesję... :-)

Nineczko dawno nie pokazywałaś Hani, ale Ona urosła, szok!!:-) :-)
Kinga masz super małego fafcecika:-) :-) :-) :tak: :-D :-D
Grubelku zdjecia sa extra, a skad macie taki fajny samochodzik? Juleczka moze jakims kierowca zostanie??:laugh2: :laugh2:
my całe dni sie spacerujemy, dosłownie, biore jedzenie Antosiowi ze soba i karmie podczas spaceru, dzisiaj wyszlismy o 10 i wrócilismy o 5:-) i o 7 byłam jeszcze na rowerku z kolezanka przez 2 godz, jestem skonana, ide spac! zdjecia Antosia sa na Jego blogasku ale wklejam tu pare:
z Kama, uwielbia siedziec w jej koszyku:
1176798728

tu je kabelki:
1176450832

a tu przy zabawkach:
1175608171

Witam się z rana...

Maarta ale przystojniaka ukrywasz.... :-) :tak: może się z Julka zaprzyjaźni bo ona też lubi siedzieć w koszyku tylko kocim... :baffled: A samochodzik wylicytował mój mąż na allegro podobno dla córeczki (czyt dla synka ;-) ) Była licytacja wieloprzedmiotowa 5 sztuk chyba więc wyszło dość okazyjnie... a Julka lubi autka mówi na nie "ijo ijo" :tak: :-)

Rosną te nasze maluszki ....
Dziś pogoda marna więc może więcej nas będzie na BB...
Miłego dnia!

reklama
Marta masz przystojnego synusia:-):tak:Fajniutki
Nineczko twoja Hania tez jest przesliczna ojejj:happy2::-):tak:

Ciesze sie ze moglysmy zobaczyc swoje skarby!;-)

Do góry