reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Dziś pierwsza, wczoraj ostatnia...
Dzidzi śpi a ja nadal się leczę. Co gorsza do leczenia mnie zabiera sie mój tato. Za godzinkę jak wróci z pracy i zajmie się małą czekają mnie męki :sick: Nogi do gorącej wody i 3 koce na plecy. Ja się udusze :laugh2:

Wiecie jakie jest pierwsze "słowo" mojego dziecka? "Ojej" :-D:-D:-D Wczoraj kichnęła porządnie i powiedziała takim zbolałym głosikiem "ojej". Wcześniej zaskoczyłą tak moją mamę. Gdy ta się jej żaliła jak jej ciężko w pracy Hania odpowiedziała jej "ojej". Zbieg okoliczności? Tak, ale jaki fajny :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Witam w piątek!

Nineczko to nie zbieg okoliczności Hanusia zaczyna mówić i rozumieć :tak: :-) Słodkie to musiało być to "Ojej" :happy:

Zakupy super udane. Znalazłam sklep w Olsztynie z ubrankami renomowanych firm ale końcówki serii itp. Tanie to było jak na dobre ciuchy więc nakupowałam cały stos dla maleństwa - oczywiście bardzo męskie wszystko i coś tam dla Julki też. Potem się troszkę pochwalę :zawstydzona/y:

No a tak poza tym to gdzie się większośc z Was podziała :confused: :confused: :confused:
Liste trzeba podpisać!!! :-D :-D :-D
To miłego dnia! :-)

hejka! Jestem, się podpisuje!!
Hehehe fajnie wyszło Hani ojej, super!! Tez pamietam jak Antos wydawał pierwsze dziwaczne dzwieki, tzn teraz tez tak robi ale juz sie przyzwyczaiłam. Czekam teraz na świadome powiedzenie mama:-)
Fajnie Grubelku ze zakuki sie udały, ja teraz tez poszaleje, od dziesiaj jestem na wolnym i myslałam ze moze troszke odpoczne a przede wszytskim sie wyśpie, a tu nici :no: moje dziecko obudziło sie 0 4-30 i juz nie chciało spać:wściekła/y: :wściekła/y: nigdy tak nie miał ale to chyba przez swiatło bo rolety nie były zasłoniete na noc.

witam
i a podpisuje liste .
pogoda u nas licha. chyba zaraz bedzie padac. a wja wywiesiłam pranie na balkon. s\zaraz pewnie bede zbierac:szok:
uciekam dzis na chwile do pracy na rekonesans . a w niedziele juz na 8 godzinek :wściekła/y:
nineczko - to musiało fajnie wygladac.
grubelku - zazrdoszcze ci tych zakupików . a na jakiej ul. jest ten sklepik?ni o pochwal sie troche tymi zakupkami .
marta -to nizle antos zaczął dzionek . my na szczescie spimy cała noc tfu tfu :-p

Grubelku - a ja czekam aż się pochwalisz i czekam ;-)

Ja dziś szukałam spaceróweczki dla małej z rozkładanym na płasko podparciem i znalazłam, nawet tanią :-) Jeszcze się zastanawiamy czy ją kupić. Po śniegu nie pojedzie bo ma plastikowe małe kółka ale na zimę mamy naszego wielkoluda. Na lato chyba będzie dobra - leciutka, skrętne koła, skladana jak parasolka z rączką do noszenia.

Rany! Tyle czasu już tu piszę a nie umiem wstawić zdjęcia pod tekstem tylko w załączniku :wściekła/y: Za nic mi nie wychodzi. Jak wy to robicie?

U nas mży. Paskudna pogoda a podobno ma wrócić zima w przyszłym tygodniu. Jak ja już chcę prawdziwej wiosny i tych kilkugodzinnych spacerków... I żeby już stał mój domek (przynajmniej w stanie surowym :dry:). Ach, pomarzyć dobra rzecz :cool2:

witam
moj nieśpioszek juz spi.
nineczko nie wiem co do tego wózka nie pomoge bo nie widziałam go jeszcze. wiec zdania nie mam. bierz tylko pod uwage ze jeszcze kawał; czasu bedziecie z niej korzystac . wiec musi byc solidna a ta moim zdaniem na taka nie wyglada:sick: cena świetna fakt bo sama na nie patrzyłam na allegro ale ja nie była m do niej przkonana . wiec przemysl sprawe. a moze sprzedac kolosa i bedzie na spacerówke . ja najpier miałam jako pierwszy wózek chicco 4 wd tech i dosc dobrze nam słuzył, potem sprzedałam kupiła haucka merlin traxx jaguar 4 no i jak sie okazał dla majuni za ciasny i za mały opchnełam i kupiłam ten :-p :-p tak tak wiem wiem mam jobla wózkowego .Ale ten juz ostatni :cool2:

Nineczko Hania na tym zdjęciu wyszła poprostu przecudownie :-):-) Pamietam jak Amelka wydawała w jej wieku takie różne dźwięki przypominajace slowa :tak::tak::cool2: Wiele z tego uciechy :-p

Co do tego wózka to nie chce Cie zniechęcać ale oglądałam taki ostatnio w sklepie w Mragowie i nie wydał mi się zbyt solidny. Nie3 wygladal mi na taki ktory by wytrzymal dlugo no ale nie uzywalam wiec moge sie myslic. :confused:

Bylysmy dzis z Amelka u tesciowej ale wizyta trwala krotko bo jak kazdy wie, relacje tesciowa - synowa nie zawsze sa zbyt dobre. :baffled::baffled:

Padam juz z nog a nie zanosi sie na to by Amelka pomimo wielkie zmeczenia miala ochote na sen :sick::sick::sick:

Jesli znajde troche czasu to sie jeszcze odezwe.
milego wieczorku :cool2:

reklama
Grubelku jade nie dlugo z Amelka do Olsztyna na kontrol do szpitala i tak mnie zachecilas tym sklepem ze postaram sie tam wpasc :cool2::cool2::cool2:uwielbiam kupowac ciuszki Amelusi :tak::tak::tak::tak:

Do góry