reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Serdecznie gratulujemy Antosiowi :-):-):-D:-D:happy::happy::happy::tak::tak::tak:, ciekawi mnie tylko kiedy Amelka zacznie dreptac (przeciez tez jest dzieciaczkiem kwietniowym :confused:)

Ciagna sie te dni w samotnosci bez konca :baffled: Az serce boli :-(

reklama
natala - zacznie zacznie . ma jeszcze czas . spokojnie nie ma co tak sie spieeszyc z tym chodzeniem
a dla antosia wielkie brawo
znikam bo zła jestem jak osa dzis .,wrrrrrrrr

Witamy niedzielnie :-)
Od 4 godzin już nie śpimy. "Jak dobrze wstać skoro świt..." :-D:-D:-D
Laseczki - mam pytanie o wasze wózki chicco. Pokazałam je wczoraj mężowi i baaardzo mu sie spodobały. Jakie one mają kółka? Plastikowe czy gumowe? Czy po nierównym terenie dobrze pojadą? Siedzenie rozkłada się aż do leżącego poziomu? Ile zajmuje miejsca jak sie go złoży i jak się go skłąda? Łatwo? Potrzebuję lekkiego, mało zajmuj ącego miejsca w bagażniku wózka na świeta. Nasz wymaga złożenia tylnej kanapy żeby wlazl do bagażnika. A gdzie my? :-DJedziemy na ponad tydzień do Białego i nie chce siedziec z Hanią całymi dniami w domu. Poza tym chyba same będziemy wracaly do domku. Wiem, że ona jest jescze za mala na spacerówkę ale jeśli wózio się dobrze rozklada na "płask" to nic sie jej nie powinno stać jeśli troszkę w nim pojeździ w sytuacjach awaryjnych :confused:

Antoś chodzi a moja mała po tej rehabilitacji rwie się do siadania :szok: Leżenie plackiem jej już nie zadowala i ciągle chce siedzieć w leżaczku albo na naszych kolanach. I zaczęło sie...

Milego dzionka dziewczynki i chlopaki :-D

Witajcie!
Nineczko bardzo ładny ten wózek, a jaki kolor wybrałaś? :confused:
No tak nasze mazurskie mamusie znowu sie opuściły w pisaniu... :szok:

Gdzie jestescie?

To miłej nocki! :-)

Ktoś tu żyje !!! :-D:-D:-D

Wybrałam kolorek taki jak fotelik samochodowy - z pomarańczowymi wstawkami. Chciałam zielony ale nie ma. Jest na innych aukcjach ale na nich te wózki są droższe :baffled:

Idę spać, jutro Hania na pewno zrobi mi znowu pobudkę o 6tej :cool2:

hej hej !! jestem:-) i zyjemy;-) ;-) ;-) nie zagladałam bo moja dziecinka nie dala mi dojsc do kompa:-)
Nineczko wybraliscie naprawde piekny wozek:-) na 100% bedziesz z nego zadowolona, ogladałam atlantica w skepie i bardzo mi sie podobał ale ja szukałam parasolki, zreszta gabarytowo jest taki sam jak smart:-) smaretm jezdzilismy do tej pory i nie moge nic złego pwiedziec.
Dzisiaj w koncu nie pada wiec moze pojdziemy na spcerek:-)

reklama
maarta - pocieszyłaś mnie, bo trochę się bałam o jakość jego wykonania. Chciałam go najpierw obejrzeć w sklepie będąc w Białymstoku ale mąż kategorycznie odmówił noszenia małej na rękach po mieście. Czyżby sil zabrakło? dla mnie to nie problem :-D

Grubelku - Rany! Co on ci zrobił? Dawaj go do mnie to mu głupoty z głowy wybije :laugh2: Jakaś dziś nabuzowana jestem, może to z braku snu :confused:

Ja chyba dziś daruję sobie spacerek. Niby nie pada ale takie chmury krążą i jest wilgotno i wieje... A ma być tylko gorzej. Rany, jutro ma padać deszcz ze śniegiem a ja muszę sama zawieść małą do Ełku :baffled: Już się boję :szok:

Do góry